5

fem dagar in på det nya året och det känns redan som ett jävla helvete.

jag är ofrivilligt ensam. frivilliga ensamma stunder är underskattade och dom älskar jag så mycket, men nu känner jag mig som världens ensammaste människa. sitter och LIPAR till ZP-låtar, normalt? tror ej.
jag förstår mig inte på människor som älskar att bo i skogen, långt ifrån samhället, hur ensamt är inte det? en hund, häst eller katt kan aldrig ersätta en männikas närvaro. jag gråter en skvätt för er också även om ni själva är nöjda med er situation.

allstå det är bara så jävla sugigt och hatigt just nu. jag ska aldrig mer åka hem eller åka för att hälsa på någon för då blir det bara värrre när man återvänder till ensamheten. lättare att låta bli utsätta sig för sådana saker. jag orkar inte med livet idag heller.

så när jag ber, bokstavligt talat, BER min pojkvän att komma ner till kalmar eftersom han ändå är ledig så säger han nej. NEJ??! han tackar nej till gratis mat, gratis ligg och illegalt nerladdade filmer. jag fattar noll. det måste vara något fel på honom. 1. antigen så är han trött på mig, och då  menar jag trött eftersom han har hängt med mig fem dagar i sträck då jag var och hälsade på i sthlm, 2. han har en mistress som han ska försöka klämma in lite kvalitetstimmar med nu när jag är borta, 3. han älskar mig inte längre, 4. han ska på undergroundknarkfest på lördag (enligt fejjan). det kan inte vara något annat än de här fyra punkterna.
vad tror ni, vem/vad dissar han mig för?

när jag behöver det som mest så vägrar han och blir sur på mig för att jag är "jobbig". well yeah, det ligger i min natur att ibland vara jobbig.

nähe. om man nu ska ta och göra något vettigt av skitdagen. ex packa upp min väska, packa upp smink, fixa ögonbrynen etc.

Kommentarer
Postat av: Marina

hahahahahhahhahha =)

Jag har läst din blogg ett tag, och alltså fan vi är lika och tänker likadant.. båda bor dessutom i en annan stad och pluggar med en "arab" pojkvän i Stockholm hahahaha.. du är bara så rolig tjejen!

2011-01-05 @ 17:00:29
Postat av: Iman

...eller bara för att jag är så jävla sjuk att jag inte ens pallar ta mig ur sängen kanske? Och jo, jag älskar dig idag mer än någonsin.

2011-01-05 @ 17:19:23
Postat av: magza

marina: awww tack! glad jag blir över kommentaren :)



iman: love u ass

2011-01-06 @ 20:43:17
URL: http://missmagzi.blogg.se/
Postat av: Ilvana.

Jag knäckte mig som faaaaan när jag läste det. Hahahaha.

2011-01-06 @ 22:51:16
URL: http://ilvana.se
Postat av: Ilvana.

läste detta*

2011-01-06 @ 22:53:10
URL: http://ilvana.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0