nasloni glavu na moje rame



jag vet inte om jag ens har lagt ner 4 effektiva timmar på den här tentan. men det känns okej. kanske klarar man den ändå.

idag sa jag upp min lägenhet. det kändes inget speciellt. varken yey eller nej. har ändå på känn att den här lägenheten jag bor i just nu förmodligen kommer vara den sista lägenheten jag kommer att bo i på länge. framöver får jag nöja mig med så mycket sämre, om jag ens får något. egentligen är det ju inte bostadsbrist, snarare pengabrist som ställer till det eftersom ingen har råd att pejja för en lägenhet.

om det är någon som vet med sig att någon hyr ut rum, lägenhet, källare, i princip vad som helst eller om någon behöver en roomie i Stockholm från och med april i år så får ni jättegärna höra av er till mig antigen här, via mail eller fejjan.

Kommentarer
Postat av: elmy

Hej

När jag fick praon i Sthlm var det bara nån vecka innan jag skulle flytta. Jag sökte på blocket o hittade en kvinna som hyrde ut en del av sitt hus. Min tips är kolla på blocket det finns alltid någon som hyr ut i andra hand/ vill ha rumkompis. Ska oxå fråga en f.d klasskamrat om hon har hittat någon roomie för hon letade länge efter en till sin trea.

2011-01-31 @ 17:14:39
Postat av: magza

Hej! jag ska också börja hänga på blocket, men har inte alls orkat nu, tänker att det kanske är bäst att hänga om någon månad innan jag ska iväg till sthlm. Vad gulligt av dig med att hjälpa! det uppskattas verkligen! Hör av dig om du hör någon som hyr ut! Kramar

2011-02-03 @ 00:07:20
URL: http://missmagzi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0