my dad is killing me

ville egentligen inte börja blogginlägget med något neggo, men min pappa, allstå fan vad han smackar när han äter!! det låter så smackigt och grötigt att jag måste bita ihop käkarna för att inte skrika ut min frustration.

tidigare påpekade jag snällt att det inte låter bra. men nu, efter att säkert ha påpekat alltför många gånger, säger jag till slut att han ska stänga käften eftersom jag inte orkar med slafsandet och det där ljudet han får till när han äter "grötiga" grejer ex potatismos, bananer etc.

jag vet inte om det har blivit en fixidé nu också eftersom jag också hör det extra högt och tydligt och ibland som i slowmotion.

satte på mig hörlurar och skruvade upp musiken nu bara för att slippa smaskandet av ett äpple.

Kommentarer
Postat av: a

ooohguuud vad ja känner igen mig. min pappa låter också när han äter, men han smaskar inte, de mer typ konstiga gap ljud och höga tuggningar, eller nåt. anyway jag förstår din fruuustraaation man vill bara slita av sig hååreeet. jag kan itne ens äta samtidigt som han, cruel i know men så är det. a mama kaze "neka neka kad tvoj pocne tako kad se udas" ja ba eh nää jag valde någon som kan tugga normalt hahah. din blogg rocks, puss!

2011-01-10 @ 01:30:33
Postat av: Marina



Hahahaha det stämmer verkligen, jag klarar inte av när någon smaskar man blir typ så frustrerad och det bara kryper i kroppen men man kan imnte säga något hahahahaha

2011-01-10 @ 16:01:27
Postat av: magza

a: a men typ min med, han smaskar inte, det bara låter så vidrigt. tack förresten!



Marina: jag brukar klara, men när det gäller min egna pappa så klarar jag noll haha.

2011-01-10 @ 16:43:07
URL: http://missmagzi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0