lite av den här veckan

allstå det är ett stort LOL på hela den här veckan. alla dagar, förutom måndag för då var jag hemma och allt var normalt.

kom allstå tillbaka till kalmar tisdagkväll, blev förkyld och är i nuläget fortfarande förkyld. jag har gjort allt för att bli frisk. så tisdagnatt sov jag 2 timmar, från klockan 6 på morgonen till klockan 8 då jag gick upp för att gå till skolan och sitta på tråkexaminationerna av c-uppsatserna. onsdagnatt sov jag också riktigt dåligt men jag tog igen det igår då jag sov till 14 på eftermiddagen.

så igår. satt uppe och skrev på artikeln som jag ska lämna in som arbetsprov, var trött rätt tidigt men ignorerade då jag var tvungen att bli färdig med artikeln och frågorna. IAF för att komma till poängen med hela skitinlägget: JO, jag har allstå inte sovit något hela natten! la mig vid tre och har allstå varit vaken och är uppe nu för att fixa mig inför skolan.

min hals gör ont, jag är torr i munnen osv och vi ska bli opponerade på vår uppsats. jag är så trött att jag omedvetet biter ihop käkarna. och allt är bara så tröttsamt och grinigt!!!!! ÅHHHHH. vill bara ha betyget så att jag kan gå hem och sova en stund.

märkte precis nu att det rann ur näsan, trodde det var snor, men nej, det var NOZOIL. fiffigt namn. så sitter med en oljig mustasch just nu som jag  måste gå och tvätta bort. ska nämligen till skolan snart. tror seriöst jag kommer att kollapsa på ditvägen. får alltid hjärtklappning om jag sovit dåligt (=sovit ingenting) och typ torra ögon, torra slemhinnor, allt blir bara torrt!

och varför krånglar fejjan??!

nähe ska nog iväg och ösa på med concealer om jag ska se normal ut.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0