i will love u monday and u will hurt me tuesday

bara låttext. inget "självupplevt" så att ni inte tror att jag är en sådan där svårtydig bloggare som dras med "svåra" meningar där syftet är att ägna tio minuter åt en rubrik som egentligen saknar innebörd.

fan allstå, jag har blivit kass på att blogga, tycker det är rätt jobbigt eftersom jag är den där tjejen som brukar bli extremt nostalgisk när jag läser något jag tidigare har skrivit eller kollar på bilden från förr. igår satt jag ex och lipade när jag kollade på bilder som togs för bara två-tre år sedan. jag har väldigt lätt för att gråta, speciellt i mitt egna sällskap haha. tror nog att jag i snitt gråter två gånger per vecka. kan vara helt omotiverat, typ jag kollar på ett klipp där en pappa spelar och sjunger med sin dotter och så är jag igång.

nu ska jag faktiskt iväg och handla, därefter är det tentaplugg som gäller. SISTA TENTAN I HELA MITT LIV!!!!!!!!! ALDRIG MER TENTOR, ALDRIG MER SKOLA. förutom livets skola dårå.

FAAAAAAAN VAD UNDERBAAAAAAAAARTTTTTT.  det är helt jävla obeskrivligt hur skönt det känns! det är, det är, det bara ÄR!

okej satt och räknade nu.
jag har pluggat en svenska- och reklamkurs i Lund, samt medie- och kommunikationsvetenskap upp till C nivå (1,5 år), också i Lund. därefter blev det en termin med diverse communications-ämnen på Maltas universitet, för att till slut hamna i Kalmar i tre år med en journalistutbildning. när allt är färdigt i sommar kommer jag att sammanlagt ha 315 högskolepoäng! o_O resultatet av (om man slår ur det på antal år) 5,3 års plugg hahahah! jag döööör! glömde jag att nämna att jag alltid har älskat att gå i skolan?

nähe nu ska den här plugghästen sticka till maxi.


Kommentarer
Postat av: Marina



haha ja det där med att gråta bara sådär, tak it easy händer andra med, mig hahaha =) annrs låter det riktigt pinsamt inget man erkänner för andra haha..

2011-01-26 @ 20:10:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0