hårpanik

HEJ BLOGGIS!

har hamnat i en djup hårdepression. har till och med funderat på att klippa av det bara så där. men man får ju inte vara för drastisk, när man är i den här ytliga depressionen som jag är i för tillfället så får man absolut inte ens vara i närheten av saxar och hårfärger. inget får ske på impuls, allt måste vara planerat. annars finns ju risken att man tja.....ångrar sig dagen efter när man inser att man tyvärr inte ser ut som rihanna i sitt korta hår.

hår är ett evigt projekt känns det som, ett projekt som man ska experimentera med och underhålla. de senaste två åren har mitt projekt gått ut på att spara ut till ett friskt och långt hår. och well yeah, jag är väl där, förutom att det har blivit sjukt torrt de senaste månaderna. men det är dags för något nytt. vill färga det mörkare och klippa det en bit.

svart och kort vintern 2007

sommaren 2007 det här är nog det kortaste jag har haft.

sen blev jag brunröd hösten 2008, här precis när jag börjat i kalmar.

ok nu borde jag ju ha haft en bild från 2008, men det såg ungefär likandant ut som det gör nu, bara att det var lite kortare och lite mörkare. här från sept 2010

och för några dagar sedan, samma friss. långt och ljusbrunt hår.

nu när jag bläddrade igenom gamla bilder så fick jag faktiskt lite ångest över hur jag kunde ha så kort hår. inte för att håret definerar en människa but still man, det är en stor del av alltet. vill ha ny friss, men vill ej klippa mycket på längden. finns det någon som kan komma med förslag?

Kommentarer
Postat av: selmAAH

jag älskar det långa du har nu och hårfärgen. men jag har själv långt och jag fattar vad du menar, jag är sick and tired of it. MEN, jag vägrar klippa mig för jag vet att jag inte passar i det :b

anywho. alla de där frillorna passar dig, så kör på. but take ur time och tänk över det först ;D

2010-10-21 @ 13:35:51
URL: http://selmyc.blogg.se/
Postat av: selmAAH

oj, jag läste inte det sista stycket. nej fan, har inget förslag.



HAHAHA

2010-10-21 @ 13:37:41
URL: http://selmyc.blogg.se/
Postat av: Ilma

Klipp inte av dig håret för GUD SKULL!! Tycker att ditt hår formar ditt ansikte och ger ett så fint uttryck. Mozda mozes malo ¨fazonirati¨ klippa där framme, neznam du kanske ska sova på saken ett tag till :D

2010-10-21 @ 14:42:30
URL: http://colourfulmind.blogg.se/
Postat av: nida

shit woman vad ditt hår växer snabbt i jämförelse med mitt! jag har också haft så kort hår som du hade, 2006 någon gång.. bestämde mig då för att spara det och ha det långt, det har gått fyyyra långa år och man skulle ju kunna tro jag har hår till rumpan nu men neeeej, mycket kortare är det än ditt på den sista bilden där!

2010-10-24 @ 11:52:28
URL: http://nidaa.blogg.se/
Postat av: Adisa

så som du hade på den nästsista bilden var såå fint! :)

2010-10-25 @ 19:16:27
Postat av: magz

selma; haha, men man tröttnar ju så jäkla lätt, ali je ipak lakse underhålla långt hår än kort.



ilma;haha skön du är! nä, jag ska inte klippa, sov på saken och funderade. men det är just det, man måste göra något med det, så jag kommer väl klippa upp det lite mer runt fejjan.



nida; mitt hår växer relativt snabbt och jag har säkert klippt mig tio gånger under dom två åren (fast det är kanske relativt lite?).



adisa; tack, det är egentligen samma friss som på sista bilden, bara att det är nytvättat på den sista och ickestylat.

2010-10-26 @ 02:14:21
URL: http://missmagzi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0