tänkte att vi kör ett kändisbildspel

heigl louise trattoria 04
vad härligt att katherine heigl har blivit blond igen. hade skitsvårt för henne i brunt hår. jag vet, jag har för mycket fritid för att bry mig om andras hårfärger. adriana lima 2 million bra 01
det var ju inte länge sen hon födde kids och så, men ärligt, ser inte dom här titsen aningens "målade" ut? ok att man pudrar dekolletaget, det gör alla, men att måla dit streck? mm YEAH inte lyckat.
ashlee simpson pete wentz runaway 09
någon som däremot inte passar i blond, och framförallt inte i kort, hår är ashlee. hon, liksom jag, trodde att hon skulle se ut som rihanna när hon klippte sig. gillade henne bäst med svart hår.
roberts fanning elle tribute 07
HUR SÖT??!! dakota fannings syrra.

kanye west runaway premiere with selita ebanks 04
kanye ligger tydligen med selita ebanks, även om det ryktas att han tafsade på Kim K under premiärvisningen av runaway. well, kim k är tusen gånger snyggare än selita, men jag är kanske en av få som inte tycker att selita ser speciell ut? ser ju rätt mycket ut som en vanlig tjej? och det är ju positivt?

jennifer lopez carousel of hope performance 07
SNYGG???? JAAA!! älskar hennes hårfärg här.
taylor swift shops at topshop 04
ok nu måste jag få gnälla igen. men taylor swift......HATAR HENNES ÄCKLIGA RÅTTBRUNA/GRÅBLONDA TANTLOCKAR OCH 20-TALSLUGG!!! så då var det sagt. kan hon inte bara göra något nytt?? hon är ju för fasen kändis och allt. frisörer borde stå i kö och be om att fixa till hennes äckliga prydtantfrissa. tycker inte om taylor enbart på grund av hennes hår. sunt, eller???
Jared Leto: Real Men Wear Skirts!
har inte han blivit riktigt snygg på sistone? när han skippade sin cp-look och återgick bara till att vara naturlig kille. har ni glömt att han har varit tillsammans med cam diaz?
david beckham kinect xbox 01
när jag ser den här bilden är det tre saker som slår mig:
1. äldste killen brooklyn, kommer att i framtiden vara den lätt överviktiga tönten som skyr kändisskapet
2. mittenkillen romeo, kommer inom några år vara den killen som alla tjejer vill ligga med. och han kommer att få snorta, röka på och ligga med en massa brudar när han blir äldre
3. minstingen cruz kommer att växa upp till den där besvärliga fotbollshuliganen som hänger på pubarna i london, super med kompisarna och slåss när fel lag vinner

Kommentarer
Postat av: Nicole

hahahaha! Bra inlägg! Dakota F

2010-10-27 @ 21:06:44
Postat av: böna

eh ok, jag skulle skriva värsta kommentareen här men det hängde sig å blev 100 korta ist? Kan du va snäll å radera?

2010-10-27 @ 21:07:32
Postat av: magz

HAHHAHAHHA gud skrattade ihjäl när jag såg..ska rensa lite!

2010-10-27 @ 21:09:48
URL: http://missmagzi.blogg.se/
Postat av: böna

hahah jag vågar mig inte på en lång kommentar igen :(

2010-10-27 @ 21:39:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0