tankar.......och "sånt"

åh vad länge sen det var jag var här inne och bökade. så vad har hänt, förutom absolut ingenting, de senaste dagarna? inte mycket.

- sitter här och har ont i knät? i närheten av knät i alla fall. oroar mig för att det är på grund av spinningen. eller så är det kanske på grund av att jag twittermobbade olivia palermos knäskålar förra veckan?

- sockerdagboken.
är ni intresserade av att höra hur det gick för mig? jag var sockerfri lördag och söndag. det gick helt okej, förutom de drastiska tankarna som brukar dyka upp någon gång under dagen. och oftast i samband med något bra på tv. då ba GE MIG SOCKER FÖRRRRRRRIIIHEELVETEEEE. och efter cirka en timme lugnar det ner sig igen. orkar som sagt inte med psykot i mig ibland, men inser att jag nog fortfarande är inne på någon typ av avvänjning, så jag får ta det helt enkelt.

igår dock, så köpte jag faktiskt en geisha som jag AVNJÖT. den smälte så fint i munnen. mjuk och len choklad som omslutöt hela tungan och täckte gommen med sitt chokladlager. MMM. iofs var jag på spinning innan dess, rent matematiskt blir det plus-minus-noll. den här veckan tar jag semester från sockerdagboken eftersom min män kommer och hälsar på, och då får jag "unna" mig som man så fint säger. BUT STILL, hålla det under kontroll.

- idag ringde klockan 06.30. jag trodde det var ett skämt först. tänkte att "vilket dumhuvud jag är som ställer klockan  mitt i natten". insåg sekunderna senare att det var morgon och att det var mörkt och kallt ute. peppade mig genom att tänka på min nya tonade ansiktskräm som jag skulle testa.

gick till skolan och här sitter jag. väntar på min män ska komma från sthlm och hälsa på.

Kommentarer
Postat av: Nicole

Du är ju typ bäst på å blogga.

2010-10-18 @ 11:10:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0