sockerdagbok dag 5

15:45
det har gått bra. käkat frukost. är inte sugen på nått sött. är inte sugen på nått egentligen. vet inte ens vad jag vill äta till middag.

kanske kycklingsallad? eller en falafelrulle?

vet inte ens om jag orkar äta idag, SÅ trött är jag.

18:03
det här var inge bra att göra......fick 50 procents återfall!

jag kände att jag var rätt hungrig, orkade inte laga mat och bestämde mig för att gå och köpa en kycklingsallad. i för övrigt så har kebabben bästa salladerna i stan. och jag vet inte om det var pga hunger, för sötsugen kände jag mig iaf inte, eller om det var så att jag tänkte att jag skulle "pigga upp" mig själv, men jag gick iaf till TT (tokiga ture) och köpte yttepytte lite godis.

inne på TT funderade jag fram och tillbaka om jag skullle ha något, om det var så vettigt etc etc. vet inte om jag för tillfället stängde av min hjärna för jag gick ut med en liten godispåse. därav 50% återfall.

de resterande 50% är att jag inte har tagit en enda godisbit än. har inte så dåligt samvete, men det är ju för att påsen ligger orörd i skåpet.

får se om dom får ligga kvar till på söndag.

23:29
trodde ni på mig? well, om ni gjorde så borde ni inte ha gjort det, för jag har syndat. åt några godisbitar alldeles nyss. sen orkade jag inte mer, åt tills jag kände att det räckte, och min gräns för hur mycket sött jag kan äta har definitivt sänkts iaf.

jag käkade inte ens hälften av det lilla jag har köpt. och nu känner jag att jag kan sluta, känner inte det här "tvånget" att jag måste äta upp alla bitar haha.

jag känner verkligen att mitt sockersug är mindre och att det har lugnat sig lite. det är bra. vet dock inte hur bra det är att jag köpte godis idag, för jag hade klarat mig utan godis.

kommit fram till att om man äter ordenligt så slipper man sockersug. jag vet, allmänt känt, för mig också, bara det att jag inte alltid har tillämpat mina kunskaper på mitt vardagsliv.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0