oro och sånt

en grej som jag gillar och inte gillar med mig själv är min icke-existerande förmåga till att oroa sig för saker. jag vet, det låter aningens motsägesfullt när man några inlägg under kan läsa hur jag oroar mig för blabla, allstå in fact inte ens då oroar jag mig speciellt mycket. jag känner mig mer mänsklig när jag tror att jag oroar mig, eftersom oro är en rätt stor del av livet hos många människor.

på ett vis är det skitbra att jag verkligen inte oroar mig. jag tänker (allstå utan undantag) att det ordnar sig. "det löser sig" alternativt "det fixar sig" är standarmeningar som jag uttalar säkert fem gånger om dagen. senaste beviset fick jag för någon dag sedan då min uppsatspartner E nämnde att hon blir lugn av mig och i mitt sällskap. hur gulligt?? har alltid velat själv ha någon megalugn person i min närhet, men det närmaste jag kommer är nog...mig själv! haha. cp.

jag får typ orosutbrott då och då, men det känns ändå inte som att det är på riktigt. a jag vet inte själv ibland.

det dåliga, om man nu ska se det ur ett negativt perspektiv, är att jag ibland kanske BORDE oroa mig, för när man oroar sig, då tar man tag i saker och löser problem. eller så är det helt enkelt så att man skapar sina egna problem själv, när det egentligen inte är problem? dunno.

ex när jag tänker på framtiden och de kommande månaderna. just nu håller vi på med c-uppsats som ska in i februari (?) någongång, jag har en två månader lång praktik vår-sommarlovet och sedan tar jag examen. i samband med praktiken måste jag säga upp min lägenhet i kalmar, flytta ut samt hitta boende i sthlm.

och just nu så räknar jag kallt med att jag kommer fixa värsta bästa praktiken, fixa boende och ha ett jobb efter examen. jag har liksom ingen annan bild framför mig än att det kommer att bli så. jag är sjukt övertygad om (och nu kommer det igen) ATT DET KOMMER ATT LÖSA SIG. HUR det ska gå, det har jag ingen aning om.

och nu när jag precis har skrivit sista meningen i föregånde stycke så tänker jag: men ärligt magz, hur fan ska du fixa allt? och då börjar jag fundera på allt jag måste ordna med. då avbryter mig magz2 och säger: äh det fixar sig.


Kommentarer
Postat av: böna

äh varför ska du oroa dig när du inte behöver? Oro är bara en jobbig och ångestladdande känsla så va glad att du slipper det! Allt har ju ordnat sig fint hittills, så varför börja oroa dig nu? :)

2010-10-28 @ 11:27:41
Postat av: magz

haha jaaaa sant min vän! orka oroa sig.

2010-10-29 @ 00:51:35
URL: http://missmagzi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0