hej kvällen

det är fredag. min ovanför-mig-granne har som vanligt "grabbhäng", alltid, varenda fredag, utan undantag. är det inte fotbollskväll, så är det idolkväll och är det inte idolkväll så är det någon typ av kareokekväll. jag blir nästan lite nyfiken över denna snubbe.

iaf, jag som den luzer jag är, sitter hemma och skriver på forskarplanen som ska in på onsdag. eller loser är jag väl inte helt och hållet, jag njuter rätt mycket av min egentid. var på spinning idag, handlade, duschade, käkade, läste chic (taack bönis), peelade och busade mig. tjejer, i år har vi för fan ingen anledning att vara bleka!!! är ni med mig?? skoja, vet att asmånga stör sig på fejkbränna. men man måste ju ändå erkänna att lagom busad fejja ser rätt fin ut.

körde på grillz förra fredagen.

Kommentarer
Postat av: böna

haha tänkte först säga att du köpt likdan kofta som jag men sen såg jag att det va min kofta å att bilden va tagen hemma hos mig oxå...haha :)

2010-10-29 @ 23:55:56
Postat av: magz

haha jaaa, den togs ju förra fredagen, du vet när du frågade mig vad det var som lät, och jag ba det är bara jag som tar kort. det var då jag tog kortet haha

2010-10-29 @ 23:57:59
URL: http://missmagzi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0