hej bloggis har du saknat mig?

vi börjar där vi slutade senast. jag ska inte klippa av mig håret! härligt att inleda med lite ytlighet. men ärligt, känner mig svinsexig med långt hår som man kan flänga och slänga med på dansgolvet. med andra ord; jag har tagit mig ur den svåra hårdepressionen som alltid verkar komma hösten-vintern.

allt annat är också under kontroll. i helgen var jag i lund och hälsade på nicole. jag funderar på om det finns folk som har läst bloggen sedan jag bodde i lund? den här helgen har varit en av de bästa den här hösten. allt har varit perfekt och jag har träffat mycket folk som jag känner. jag fick lite av min livslust tillbaka, okej inte så drastiskt, men om jag ska vara helt honest så har jag tröttnat på kalmar, tröttnat på utelivet i kalmar vilket har inneburit fler hemmakvällar än utekvällar här.

jag har insett att jag har saknat lund, och att det var alltför länge sedan jag var där sist. jag har saknat min nicole och det livet vi hade då. NEJ, vi är inte lovecouple även om man kanske skulle kunna tro det, men jag looove henne ändå. hon brukar säga att i vårt förhållande så är det hon som är tjejen och jag som är killen eftersom jag, enligt henne, är kill:ig när det kommer till killar och förhållanden. ja, förhållanden, killar, bloggar, smink, kläder, skvaller, folk och mycket annat är våra favvotalämnen. antar att vi inte skiljer oss från många andra tjejduon här i världen.

nu är jag iaf tillbaka i kalmar, redo att sätta igång med höstens c-uppsats och allt som hör till.

Kommentarer
Postat av: Nicole

Du är killig för att du äter choklad me nötter oxå, det är manligt..hhaha. Jag kommer snart å hälsar på så kör vi en peppande helg och väcker Kalmars uteställen till liv! pussss och tack för en suverän helg min älskade gamis!

2010-10-26 @ 10:19:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0