jag stör mig på....

ja, jag är fortfarande sjuk. det känns som att det ligger på samma nivå hela tiden, blir varken bättre eller sämre.

inser nu att jag inte har lyssnat på musik på hela dagen. en sek, ska sätta igång spottan...SÅ. hejohå livet blev plötsligt lite roligare.

seriöst, måste sammanställa en dagens hatlista. eller hat och hat, beroende på hur man ser det, men låt oss istället säga dagens stör-mig-på-lista:

- tjejhat
så här är det: man kommer att stöta på folk som förmodligen kommer att gå över lik för att krossa en själv, dessa kommer att bestå av både män och kvinnor. man kommer aldrig att kunna älska alla tjejer, och inte alla killar heller. det är HELT NATURLIGT. hellre att man är då någorlunda ärlig med den man ogillar än att man spelar falsk, det är mer backstabbing.

MEN GÖR DET HÄR FÖR FAN INTE TILL EN KÖNSFRÅGA!! det, om något, är ett sätt att trycka ner kvinnor och att påvisa svagheterna som egentligen finns i varje människa, ovasett kön. låt det inte bli ett "utmärkande drag" för kvinnor när det inte är det. risken finns ju för det annars, ju mer man talar om det desto mer blir människor övertygade om att "det säkert måste vara så", när det inte är så. VÅGA ALDRIG NÄMNA ATT DET ÄR TYPISKT TJEJIGT I MITT SÄLLSKAP. TACK FÖR MIG.

- killar som biter på naglarna

behöver jag säga något mer än att deras fingrar, med nerbitna naglar, ser ut som ollon?

- ögonbryn
tjocka ögonbryn kan vara charmiga. smala, söndernoppade ögonbryn kan vara ocharmiga. och irriterande. och fula. och GÅ TILL NÅGON SOM KAN NOPPA!

- ögonskugga på fransarna

förstår inte heller varför vissa tjejer envisas med att lägga mascara på ögonen INNAN de lägger på puder eller ögonskugga. stör mig innerligt på svarta fransar som är nerpudrade med gråsilvrig skugga.

- tjejer som pussar på varandra
är fortfarande helt övertygad om att tjejer som pussas lite småporrigt på foton gör det enbart för att tillfredställa sina manliga vänner på fejjan. ingen kan få mig att tänka något annat.

kom igen, man ser skillnaden på en bild där en tjej pussar en annan tjej med värme och känsla och en heeeelt annan när två tjejer står mitt på dansgolvet omringade av hundra andra dansande människor och "porrpussas". ba ÅH HIHI så naughty vi är! no. u. aint.

- p-piller
malin wollin said it: p-piller är en del av förtrycket. och alla andra juuuuust shut up. så länge det inte finns ett ENDA alternativ till kondom så är p-pillret en del av förtrycket. punkt slut.

Kommentarer
Postat av: Amanda

Alltså Magda, så bra inlägg! Magzi for president!



& ja, den där 30dagarsgrejen kan ju vara bra.. Fast ibland kan det vara lite svårt att komma på vad man ska skriva när man redan fått ett ämne framför sig. Men men, det är ju inte på liv eller död så det ska nog bra ändå! :)

2010-11-24 @ 18:53:05
URL: http://mandy.blogg.se/
Postat av: jc

Jag stör mig på allt - när jag har mens :)



BB suger! Mer uppmerksamhet får hon inte av mig. den bitch!

de som använder maskara tonvis stör mig mest. Du vet...en gångsmaskara grej. undrar hur tar de bort det?

och de som använder mp3 förhögt på bussen eller tåget så de våldtar mig med deras skit musik. De stör mig oxå



Så...nu har jag gapat av mig oxå...men mens är kvar

2010-11-27 @ 21:19:50
Postat av: magz

jc: know the feeling girl...

jag stör mig också skitmycket på folk som lyssnar på musik för högt på bussen. men det beror på att dom har dåliga hörlurar, många vet inte heller om att det hörs ut så mycket.... :(

2010-11-28 @ 14:53:33
URL: http://missmagzi.blogg.se/
Postat av: Aldina

Tänkte bara kommentera på delen om att p-piller skulle vara ett förtryck. Om du istället tänker utifrån en läkemedelsexperts synvinkel(min vill säga) så kan man omformulera det du skrivit.



Tjejers äggprduktion är cyklisk, en cykel som varar i 28 dagar och upprepas om och om igen. Medan mäns spermieproduktion är konstant, den följer inte ett direkt mönster. Vilket tror du själv är lättast att hitta läkemedel mot(även om p-piller inte klassas som läkemedel)?



Så visst kan du se det som ett förtryck men forskning pågår och det har inte visat sig vara så effektivt. Det enda som verkligen fungerar är kastrering och det kanske man inte vill utsättas för i unga dar,,,

2010-12-05 @ 10:46:41
Postat av: magz

Aldina: JOOOOO KASTRERA HELA BUNTEN! skojar.



Jag kan förstå resonemanget, men jag tycker fortfarande att det är jäkligt konstigt att det inte finns något som helst förutom kondom. Vi får ju hoppas att någon hittar ett sätt att kontrollera killarns spermieproduktion, vore ju inte mer än rätt att lägga ca 50 år på forskning på det när man redan har lagt så många år på p-piller. Så man får inte ge upp så lätt!

2010-12-05 @ 17:47:50
URL: http://missmagzi.blogg.se/
Postat av: adonym

jag stör mig på feminister, tur att det inte finns några i Bosnien ^^



ps. kvinna ska laga mat, man ska titta på tv

2010-12-09 @ 17:10:57
Postat av: magz

awwwwww plutten!!!!

2010-12-09 @ 17:14:11
URL: http://missmagzi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0