uhh bejbe bejbe, la-la-la-laa

okej är fett stressad.

svinförkyld som igår, fast kanske snäppet värre idag :)))))))))) WUNDERBAR!

har precis tagit bort mitt risiga guldiga nagellack, sist jag fixade naglarna var innan rom, så det var väl dags. runt fem ska jag till bistrobar där jag ska ta lite kort tillsammans med några modeller för ett skolfotojobb som en klasskompis har kört igång. så jag måste sminka mig nu och fixa mitt hår. kändes lättast att fixa det hemma eftersom 1. inga proffsmakeupartiser kommer att vara på plats= bättre att sminka sig själv då och 2. är förkyld och vill verkligen fixa allt hemma så att jag bara kan dra och plåtas och sedan dra hem igen.

det var det om det.

ps. är alltid så in i helvete nervös inför sådant här. kanske inte nu, men minuten innan jag precis ska göra något som innebär att jag står i centrum, är alltid nervös. ibland tror jag att jag kommer att svimma. asläbbig känsla. men som tur är så håller den inte på länge.

ps2. känner verkligen inte att jag mår bra. seriöst mitt huvud känns som 8 kg snor och plåga.

Kommentarer
Postat av: Ida

Hellu, jag bara love love din blogg! Du skriver så himla bra o intressant!

Vore kul om du skrev lite om hur du och din boyfriend träffades. Minns att jag har läst att det nästa inte blev något mellan er? (The game)

Alltid kul o läsa sånt gulligt men bara om du vill så klart :). Adios chica. ;D

2010-11-18 @ 18:02:22
Postat av: magz

Hej Ida! tack för den fina komplimangen :) uppskattas.



jovisst, kanske kan jag skriva något inlägg om det, men annars så står det rätt mycket om man bläddrar i arkivet, börjar väl ca 2 år bakåt. kramar!

2010-11-19 @ 20:51:00
URL: http://missmagzi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0