stockholm

haaaallooj!

är i huvudstaden den här helgen. känns underbart fint att vara i sen storstad. hela gårdagen var sinnesjukt lång. kändes som tre dagar inbakade i en. efter att oppneringen var färdig stressade jag hem, packade det sista och tog sedan lokalbussen till flygplatsen. världens mest ignoranta busschaufför körde, och när man inte ens reagerar när jag relativt högt säger BUSSCHAUFFÖREN, ÄR DET HÄR JAG SKA HOPPA AV?, ja då är man bara stupid och ignorant. och förutom asdryga busschaffisen så började jag tjafsa med två äckliga trashkillar. kunde inte haft en bättre start.

det blev bättre när iman hämtade upp mig på arlanda och vi drog till BK för att käka. sedan hem för att fixa oss, eller snarare jag som skulle fixa mig, och runt halv två (!) var vi på bedroom och dansade. jag var så trött och tequillan fick mig att bli ännu sömnigare. efter att vi stånkats och klämts med hundra andra människor drog vi till ytterligare ett place som har världens godaste mat och klockan sju på morgonen däckade vi. då hade jag varit upp i 24 timmar.

nu stressear iman mig jävligt mycket eftersom vi ska in till stan och träffa upp hans "lillkusse" ochs edan ska jag träffa nicoleeeeee!! weheyyyy.

puss

Kommentarer
Postat av: E

Måste bara fråga var du beställde tancanen ifrån? :)

2010-11-10 @ 23:58:24
Postat av: magz

hej! den beställde jag från eleven.se! världens bästa bränna, du kommer inte ångra dig.

2010-11-11 @ 17:19:46
URL: http://missmagzi.blogg.se/
Postat av: E

I see :) Har också testat en del bus och har en för närvarande som jag använder i ansiktet som jag är nöjd med. Men du sa att den var nedsatt? nu kostar den 299kr och det är ord priset el? Sen måste jag fråga om det är bronze self-tanning eller clear self-tanning du har?

2010-11-11 @ 21:19:29
Postat av: böna

den är såååå bra...jag saaaaa ju det :)

2010-11-11 @ 21:55:18
Postat av: magz

böna: haha bästa! sprutade på mig sist för två dagar sedan och allt är fortf kvar :)



E: ja, den var nedsatt till 99kr men det är eftersom datumet går ut i slutet av december. jag sket i det och köpte två ändå haha :) det är det bästa buset jag har testat. sitter stenhårt i flera dagar och man ser ut som att man har varit på solsemester.

den jag använder är den "vanliga" (http://eleven.se/tancan-bronze-self-tanning-spray-11025.html). du kommer inte ångra dig :)

2010-11-12 @ 00:10:52
URL: http://missmagzi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0