hej skitliv.se

skoja.

eller inte helt.

hatar när jag inte har mjölk i kylen för då kan jag inte äta kellogs. en dag utan kellogs=ingen bra dag alls. kom ju hem sent igår från stockholm. tog bussen från flygplatsen och slängde fram en tjuga för att pejja biljetten. busschauffören frågade om jag var ungdom. jag ba nä, okej då är du över 26 då, säger han, NEJ jag är 25- nej 24, rättar jag mig själv. alltid när det händer en sådan här grej att jag glömmer bort hur gammal jag är så tror jag alltid att den andra personen tror att jag ljuger och vill komma undan.

men på tal om mjölken, nu sitter jag istället och äter torra flingor. lite som att äta chips.

varvar fejs med bloggis och flingor.

allstå när jag kollar på vissa människor på fejjan. det är SÅÅ många som inte har ändrats alls sedan gymnasiet. kan väl inte påstå att jag är någon kameleont heller, men komigen, dassig, svart tunnhårig lugg är INTE inne 2010. det är exakt samma typ av veromoda-kläder, exakt likadana linjetunna ögonbryn och det mesta ser ut som att tiden har stannat och inte rört sig sedan juni -05.

sen också, när vi ändå är inne på fejjan, när man bläddrar i vissas fotoalbum och läser kommentarerna under bilden: "SHIIIEEET VAD FIN!", "världens vackraste"!, "vad snygg du är gumman" och jag ba 0_0 vad har jag missat? kan det verkligen bara vara jag som tycker att människan är ful? stör mig på folk som är fula och alla ba ÅHHH DU ÄR SÅ SNYGG. ba NÄÄÄÄ?? en ännu värre kombination är fula och elaka människor. känner alldeles för många sådana. finns en brud i kalmar som är ful, tror att hon äger världen, kör över folk, är nonchalant och har alldeles för många egenskaper som förknippas med djävulen. man ba shut up du är ful OCH elak, sådana som du har ingen rösträtt.

och så en till neggogrej. det är ju den här jäkla c-uppsatsen. längtar tills alls är över, då menar jag allt. vill ta examen och börja ett nytt liv.

ALLLLLTTTT ÄR BARA SUUUUUUUUGIGT. det har säkert något att göra med att det är höst och att jag har lagt av med p-piller och att det påverkar mitt humör och hormoner och hela tjofadderittan. våldta mig dock inte nu, pliz, har inte lust att ta itu med ett barn också, det räcker som det är.

Kommentarer
Postat av: böna

haha du är roooolig...jag kom å tänka på Soran Ismail när jag läste ditt inläg han pratar typ som du skriver...hahahha! Du kanske borde bli komiker, jag hade skrattat iaf :) Ja du käre gam jag förstår precis va du menar, ibland är allt pissigt, jag är inne i en sån period just nu oxå där allt är grååått. Men det bästa är ju att det bara kan bli bättre...uppåt! Det är ju du som har lärt mig att allt löser sig å att man ska le tills man glömmer bort att allt är skit! Du är BÄST min vän! Kämpa på :) pussar!

2010-11-16 @ 10:48:19
Postat av: selmAAH

HAHAHA omg så många gånger jag velat ta upp det där med folk som SMÖRkommenterar andras foton. så falska hela bunten. "såååååå vacker älskling" and that bullshit när människan ser ut att ha ploppat upp ur ett avlopp sekunden innan bilden togs. och kommentarerna till det sen: "du är finare gumman! snyggast i världen, EFTER DIG hihi".



bitch plz. kill me.

ps. är också självmordsbenägen typ.

2010-11-16 @ 20:36:58
URL: http://selmyc.blogg.se/
Postat av: suncica

"du är så söööööt!



"neeeeej, du är!"



alltså, ZACEPI.

2010-11-19 @ 13:17:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0