bebisdrömmar

jag borde fasen gå och sova. men hela dagen har varit lite småstressig och det var massa grejer som skulle fixas så jag har precis nu läst färdigt forskarplanen som vi ska oppenera på imorgon. gud, kommer vara helt cptrött imorgon, men jag är van i guess.

måste bara visa en söt bebbe som finns på omslaget till våtservetterna jag köpte idag. åker inte någonstans utan våtservetter, och speciellt inte utomlands. hatar smutsiga händer. usch.

men iaf, för att snacka lite bebisar. mina moderskänslor är som starkast under menstider och det är väl trevligt. jag känner mig lite sugen på barn, men jag tror egentligen att det räcker med att hänga med någon som har barn för att jag ska bli avtänd. so yeah, jag är nog inte redo.

men jag hade en sjuk dröm i natt, igår natt allstå. drömde att jag hade fött en unge, en normal bebis liksom, fast den var mindre än normalbebisar. kommer inte ihåg så mycket mer av drömmen, mer än att jag i drömmen hade råkat lägga mig över bebisen och den hade kvävts till döds. och jag var så ledsen över att jag hade dödat mitt barn (positivt att kunna känna ånger över något sådant även i drömmar haha). och bebisen hade förvandlats till något som såg ut som kycklinglever (??!?!?!). så där låg jag i sängen och grät över en klump kycklinglever.

det kan ha något att göra med att jag käkade kycklinglever i förrgår. det är så jäkla gott, men vet inte om det är värt proceduren innan den är stekt liksom. så vidrigt att jag faktiskt tar i någons lever och det är blodigt och typ "klistrigt". usch.

ja ja. ikväll drömmer jag säkert att jag får barn och gör gryta av dem.
käkade nämligen moussaka till middag.

Kommentarer
Postat av: Anonym

2010-11-06 @ 10:20:58
Postat av: K

Oj.. Kom åt knappen och råkade posta en tom kommentar!

Vad jag skulle säga var: Det sägs ju att man drömmer om ungar när man är gravid. Inte för att det stämmer.. Man drömmer snarare helgalna sexdrömmar. Fast det kanske är individuellt.

2010-11-06 @ 10:23:59
Postat av: magz

K: ja men där har vi det då! skoja. kan tala om att jag är långt ifrån graviditeter :D

2010-11-06 @ 18:43:41
URL: http://missmagzi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0