äntligen färdig med något i tid för en gångs skull, tack hjärnis!

sorry för noll bloggis men jag har varit "upptagen". fast, faktiskt på riktigt. jag har, tillsammans med uppsatskamraten E, suttit på bibblan hela dagen igår. tänkte från början skriva "de senaste dagarna", men det vore ju en lögn, fick bara för mig att det var mer än en heldag på bibblan. igår satt vi från halv nio till sex på kvällen. D-O-G, men vi fick ihop det mesta.

håller som sagt på att skriva c-uppsats.

ett första utkast, sk forskarplan, ska in imorgon och vi blev färdiga för någon timma sedan. eller det var väl mest jag som satt nu när vi fixade med layouten och inte för att det är en svår grej, men microsoft word vet ju verkligen hur den ska framkalla de värsta irritationskänslorna hos mig :) nu är iaf skiten fixad och det är bara en sista korrläsning samt framsida som jag ska fixa. men det gör jag imorgon, nu är jag fan slut som artist, som engla skulle säga.

det här är nog första gången på fem år (dvs sedan jag slutade gymnasiet och det började gå utför) som jag fixar ett arbete i tid och sitter inte de sista timmarna och stresskriver sönder skoluppgifter. den här känslan, speciell verkligen. det är allstå så  här det känns för många? när ett arbete är färdigt i god tid och man inte behöver tillbringa natten framför datorn. underbart! trist bara att jag lärt mig det här mitt absolut sista år i skolan. tänker aldrig mer gå i skola haha.

nä men nu måste jag nog hämta sängkläder från tvättstugan och sedan tar jag en promenad.  mitt huvud lider av hybris just nu så jag måste rasta den lite.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0