party

jag ska sticka ut och ta en promenad nu. jag gillar promenader, dom är inte alltid nödvändigtvis "gympiga" av sig eftersom jag oftast slöar ner på takten rejält, men dom är roliga eftersom jag alltid fantiserar en massa. gratis fantasitajm liksom.

sitter här och har en jobbig huvudvärk faktiskt. jag, sofa, aidå och kriss var ute på harrys igår. oplanerad utekväll eftersom vi stannade till halv två och festade. det var askul faktiskt, tänk vad harrys kan förvåna. och tänk hur mycket skit man snackar om folket som "festar hårt" när man går förbi harrys och det skriker SVENNEPARTAJ om det. ni vet, äldre kvinnor, äckliga gubbar, kissie-tjejer etc förenas i en bruce springsteen-kör, dricker öl och ful-porrdansar. man föraktar hela konceptet och hatar på alla, och så igår är vi fyra några av dem som skriker mest i alla låtarna. HE HE.

jag har inga festbilder från igår men här är någon bild från i helgen.

vindrickande på toan? check.

älska mitt hår? check.

älska min make? check.

hänga med snygg man? check.



Kommentarer
Postat av: Emira

HUR fixade du ditt hår så? I'm in love with it too!

2010-05-06 @ 22:48:25
Postat av: magzza

emira! det är skitenkelt! jag brukar bara dela upp håret i underhår, mellanhår och överhår och så börjar jag med underhåret. jag sprayar det med saltvattenspray så att det blir en "torrare" känsla i håret (jobbigt med helt rent hår, för då håller det inte lika bra).



därefter är det bara att ta en lagom stor hårtest och tvinna den. sedan tar jag plattången och "plattar" till den tvinnade hårslingan. när man har gjort hela håret får man lite en dreads-liknande frissa, bara att kamma ut med fingrarna och spraya med hårspray.



och det är mina stresslockar, dvs när jag inte hinner locka ordenligt utan hinner bara göra det snabbt.



hoppas det hjälpte med svaret, kram!

2010-05-08 @ 00:19:27
URL: http://missmagzi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0