på bibblan


glad.

har dessutom på mig imans tröja som, av storleken bedöma, han använde när han gick i åttan? vet inte varför sådant här sparas. fast han sparade det kanske till sin framtida flickvän, who knows. vi får hoppas att de tidigare brydarna inte fick ärva ett shit!

hehe. SKOJA.

jag sitter på bibblan. var tvungen att sticka hit för att ladda ner en rapport som jag måste läsa till imorgon. internet hemma fungerar inte och jag blir galen. det här är inte första gången den bara lägger av. och ungefär samma tidpunkt, någon gång runt 16snåret. sitter i samtal med bredbandsbolaget i ca 40 min. blir lagom frustrerad över sånt här men visar det sällan. tänker att om jag är otrevlig mot kundtjänsten så vill de kanske inte hjälpa mig. så jag plockade ögonbrynen medan jag snackade med dom.

nu ska jag hem igen, läsa och förmodligen göra pancakes. blev lite sugen.

och en till grej: jag menar inte att klanka ner på folks utseenden osv, men seriöst har ni sett hur alla biblioteksanställda här på skolbibblan ser ut eller??? det är nästan så att man börjar tro att stereotypen egentligen inte är någon stereotyp utan att det verkligen är bilden av hur ALLA bibliotekarie ser ut. creepy.

Kommentarer
Postat av: iman

haha skön e duuuuu. det är officiellt, du får den...

2010-05-19 @ 22:10:47
Postat av: Mirnesaa

hahahahahahahhaha ja dör alltså jag o fatima pratade precis samma sak när vi va på bibblan häromdan

2010-05-24 @ 15:14:18
URL: http://fabthings.blogg.se/
Postat av: magzza

mirnesa: ja men eller hur! dom ser aslustiga ut, som tagna ur någon sagobok typ.

2010-05-24 @ 20:28:47
URL: http://missmagzi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0