jobb och bilande

och förresten, den där jobb-tråden jag nämnde i förra inlägget. det är fixat och jag har ett jobb. jag ska jobba på SP i sommar, vilket jag gjorde förra gången också. för er som inte är insatta i kalmar, så är det en restaurang/krog. det var lätt fixat och jag är tacksam för det, men jag vet inte om jag kommer att jobba hela sommaren. förmodligen inte, men kanske juli och framåt. man är så jävla sliten efter sånt jobb. förra året sa jag åt mig själv ALDRIG MER, men jag behöver cashen och alla som jag jobbade med förra året var så jävla underbara så det är ett fint gäng jag jobbar med.

nu har jag löst det ena bekymret iaf, nu ska bara jag och iman planera vår semester. vi funderade ju på att roadtrippa till bosnien och sedan bada en vecka i kroatien och bara MMMMMMMM IHIHI VILLLL. men vi måste vara realistiska och kolla hur vi har det med tid. jag vägrar åka om vi inte har mer än tre veckor. så frågan är om man kanske ska flyga? men sedan ta bussar hit och dit...mmm tveksamt. bosnien och kollektivtrafik är fasen allstå inte den bästa kombinationen om man säger så. eller om vi bara ska åka till spanien? VET EJ.

och hur mycket pengar behöver man för att det ska vara lagom? jag som alltid tidigare har åkt till BiH med mina peers har ju alltid fått allt betalt hehehe....men jag är ju deras barn fortfarande så det är okej! det är väl rätt vanligt för alla bosniebarn i guess. jag ska också sponsra mina barn rätt länge tänkte jag och verkligen inte kräva hyra på deras rum när de har fyllt 18 och "förväntas" kunna ta hand om sig själva. orkar inte med sådana föräldrar. älskar mina föräldrar för att dom alltid ställer upp och bidrar med allt jag behöver. inte för att jag kräver grejer så ofta, men ändå. TACKKKKK draga mama i tajko! de är mina förebilder när det gäller föräldrarrollen, vill vara som dom har varit. bästa.

okej hur gled jag in på föräldrar nu? men iaf, är det någon av er läsare som har bilat med kompisar/flick- eller pojkvänner och vet ungefär vad det går på? och om man ska hyra bil? eller om man ska flyga? tips mottages! taaack.


när vi var på kreta-sekreta förra året.

Kommentarer
Postat av: Kris

Flyg och hyr bil i Bosnien? Eller..? Jag fattade som att ni skulle hyra bil i Sverige och kör ner i den? Rätta mig mer än gärna om jag har fel :)

2010-05-06 @ 18:16:10
Postat av: JC

Har man inkomst då ska man betalla oavsätt var man bor.

2010-05-09 @ 17:41:05
Postat av: magzza

nu förstår jag inte riktigt vad du syftar på, men om du syftar på att 18åringar ska betala så hålle rjag inte med. det är långt ifrån alla som har ett jobb i den åldern.

2010-05-09 @ 17:45:54
URL: http://missmagzi.blogg.se/
Postat av: nina

råkade av en slump hamna på din blogg via vänner på FB.. tänkte bara tipsa om att det kostar lika mkt att flyga ner och hyra hyrbil som att bila ner till BiH + att man sparar in minst 3 dagars resande :)



Dock beror det på varifrån du flyger, men räknat med alla avgifter på vägarna,vingetter i Österrike och Slovenien etc.etc. kommer du upp i samma summa för 2 personer genom att flyga! Vi kollade våra flyg från Gbg till Sarajevo och hittade för 4000kr för 2 pers i 30 dagar, o hyrbil blev 545 euro för alla dagar o man får köra den över gränser! Lite tips iaf, hoppas det hjälper!

2010-05-26 @ 12:04:31
Postat av: magzza

nina: hej! jag har suttit och kollat genom de olika alternativen och kom fram till ungefär samma sak som du har gjort. jag har precis bokat flygbiljetter, a u bosni kommer vi åka buss jer det blev mest ekonomiskt nu iaf :) tack för kommentaren och tipsen.

2010-05-27 @ 18:25:25
URL: http://missmagzi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0