treornas avslutningsfest

fyfasen vad kul det var igår!! riktigt, riktigt kul. treorna hade sin avslutningsfest på SP tillsammans med lärararna. anlände någon gång runt halv tio och fastnade med Renee på baksidan av huset. jag har saknat henne sjukt mycket! hoppas vi får jobba mer tillsammans nu i sommar, även om det var lite oklart hur mycket och när jag skulle jobba, men det får jag ta tag i när jag kommer tillbaka från min semester. ja, SEMESTER. ordet smakar fint i munnen.

det var sjukt kul att träffa de treor man inte har träffat  då dom har varit på sin praktik, och det finns så många treor jag kommer att sakna nu när dom slutar! det kommer vara tomt. och vissa människor från trean kommer jag alltid att förknippa med min studenttid eftersom det var med treorna jag hängde med rätt mycket i början av ettan. tiden går snabbt! och igår var jag lagom emotional efter endast två glas vin, men mensen gör ju sitt också.

vi festade på, och någon gång under kvällen kom Renee fram med en tårta till mig, hon ba det här är till dig. jag fattade inte varför och trode faktiskt att hon skämtade, men så var den från iman för att han och jag firade 1 år och sju månader tillsammans. dör av gullighet, puss på min finaste iman! jag blev jätteglad verkligen.

rent allmänt har folk varit sjukt gulliga mot mig, generösa med komplimanger och jag uppskattar verkligen allt. det är en fin egenskap att kunna ge komplimanger och vara snälla, något verkligen inte alla kan göra eller vara.

den senaste veckan har jag även känt mig lite extra emotional, och det blir jag alltid när saker och ting börjar närma sig ett slut. iman har jag knappt träffat eftersom han har varit i skolan ungefär hela tiden då det har varit mycket att fixa kring hans och E:s film, och han flyttar ifrån mig väldigt snart. det här är ju sista veckan vi bor tillsammans. iofs ska vi åka iväg nu efter att skolan slutar, så vi skiljs åt först i slutet av juni.

och det är inte det att jag tror att jag kommer att lida av det på något sätt, för det kommer jag inte att göra, det finns värre saker att lida av än att ens kille flyttar ifrån en för att satsa på sin karriär. jag kommer att klara mig och det kommer han också, det är bara det att det kommer att bli så trist och tråkigt. min bästa kompis och lover flyttar ifrån mig, det är trots allt en lite större förlust.

ja ja, det kommer lösa sig fint.
jag ska lägga in lite bilder här sen, men nu måste jag hinna plugga lite innan jag drar igen för att gå på biovisningen av treornas filmer!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0