hallåjzan


det här är andra dagen vi inte har gått till stranden och varken badat eller solat. allstå fatta!!!! världens dyraste bränna åt helevete just nu. har aldrig varit så besviken på balkan som det här året. eller jo, under kriget, men det är ju en annan story.

IALLAFALL för att inte sänka det här inlägget med depp helt och hållet så kan man ju se det positiva det också. idag sov vi till exempel till halv tre på eftermiddagen och igår kände vi på hur det ungefär måste kännas att flyga. det blåste SÅ mycket att man nästan lyftes från marken. ljuger ej. vi har också gått på "sightseeing" idag. det började med en pommeskyckling-tallrik och avslutades med en bananasplit. under dom här två dagarna har vi också sett två filmer som handlar om vad som hände efter världens undergång. rekomenderar båda.

den ena heter: the road och den andra: the book of eli. NI MÅSTE SE. helst båda. the road är så sorgsen så att man lipar sönder sig på slutet för det känns så äkta och the book of eli är inte så lipig.

obs, iman kommer förmodligen hata bilden jag la upp, men äh. ser ni att jag har fått honom intresserad av korsord?? tänk vad mycket man kan påverka en människa.

ps1: JAG ÄR SÅ BLEK!!!!!!!! orkar ej med mig själv. imorgon ska det tydligen vara "OK" väder, så jag ska fan pressa sönder mig. kommer vara skithal av all olja jag ska dränka in mig med. intalar mig själv att jag ändå aldrig kommer att drabbas av hudcancer.

ps2: victoria har ju gift sig med sin dude. trots att vi befinner oss 2000km så såg vi en snutt på svtplay. men EN sak jag funderar på som tydligen ingen annan håller med mig i (enligt fejjan). alla tycker typ att hans tal var det mest romantiska ever.
asså......................dont know about u, men jag har hört mer romantiskt och jag är inte ens en prinsessa??? eller ok, jag är det! i mitt hufvud iaf. inte ens hans skratt lät äkta när han typ "småskrattade" åt det där med grodan och prinsen. allt var ju inplanerat av någon som förmodligen rättade hans tal. och KUL att snacka om sig själv i tredje person. och största klyschan till sist; störst av allt är kärleken. men näääheeesägerure?? jag trodde det var pengarna. hehe.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0