valet

haha allstå, det här är absurt, men jag har en ledsen mamma inne på toan, en småirriterad pappa i fåtöljen och en confused brorsa i soffan. och på grund av vad? jo, på grund av det bosniska politiska valet som kommer hållas nu i höst.

i bosnien måste man registrera sig först innan man kan rösta, det är inte som i sverige att du bara röstar utan att behöva regga dig med massa krångliga papper.

mamma har varit på mig nu några gånger om att vi måste fixa det, och istället för att skicka papper, så kan man regga sig via mail. men det är så många grejer som är oklara kring vad som ska stå i mailet, och man kan regga flera på en och samma gång och blabla. jag fattar inte att man inte kan skicka med en folder där det står exakt vad det är man ska ta med i mailet osv. kanske bara jag som är trög för tillfället, men det känns som att dom inte vill att folk ska rösta, bara för att krångla till det för folk så att skitpolitiker kan sitta kvar.

så ja, på grund av det här så är det halvdålig stämning i huset. men fotbollen börjar nu så pappa lär väl slappna av snart.

Kommentarer
Postat av: arijana

det värsta är att de lyckas med att folk skiter i att rösta också, folk börjar tycka att det är onödigt och besvärligt istället. riktigt frustrerande

2010-08-09 @ 15:11:54
URL: http://shittypositive.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0