joj narode, pa jos malo idem u bosnu!

IHHHH! ja, jag ska till bosnien snart, har väl fattat det....NU. nu när jag står och packar. jag vet inte ens vad jag ska ha med mig och jag blir liiite stressad över det. man måste ha tillräckligt många outfits.

och nu när jag tänker efter så vet jag fasen inte hur allt ska få plats.

på tal om annat. herregud vad bakis jag var idag, världens äckligaste känsla att inte kunna äta och må illa vid lukter. fast när jag tänker efter så är det så varje gravid kvinna känner sig i ungefär två månader. men har haft aidå som sällskap hela dagen så det har gått bra.

förresten på tal om inget och allt: jag har köpt en iphone. HIHI. mmmmm älska lukten av ny teknik. har dock inte öppnat den än, ska göra det imorgon, för annars tror jag att jag fastnar och då kommer jag inte packa. vilket jag iofs inte gör nu heller.


Kommentarer
Postat av: Ela

Så du köpte en till slut :) var köpte du den? abbonemang? vad fick du betala och hur mkt blir d per månad? berätta nu :) är oxå i valet o kvalet o kan inte bestämma mig!

2010-07-09 @ 00:30:21
Postat av: magza

ja! är glad och lättad över att ha det här över nu. jag köpte det i en 3-butik och då får man pejja 399 kr i 24 månader. då får man snacka för dom 399kronorna också, så du betalar inget utöver det, såvida du inte snackar för mer än 399. dessutom ingår det gratis surf. jag fick hjälp av en vän som har koll på sånt här och då kom han/jag fram till att det här var mest lönsamt och bäst abonnemang jämfört med de andra. lycka till!

2010-07-09 @ 00:36:28
URL: http://missmagzi.blogg.se/
Postat av: Kriss

Du kanske borde läsa denna innan du öppnar iPhonen...

http://www.explosm.net/comics/2091/



Pussipuss!

2010-07-09 @ 13:29:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0