pa djessste vi

ovaj, blev väldigt positivt överrskad då jag av någon konstig anledning började spotify:a bosniska låtar, eller rättare sagt gamla YU-band. för några månader sedan då jag skulle hitta någon låt hittade jag noll, men nu finns plavi orkestar, parni valjak, zabranjeno pusenje, dock ingen azra, lite sevdalinke, kultur shock och största överraskningen var nog emir & frozen camels på spottan! finns massa andra artister, BRA artister!!!

OCH, ännu ett bevis på att turbofolk suger är väl för att det inte finns någonstans att hitta på spotify HEHE. nu är jag iofs inte insatt så någon liten bonde har säkert smugit sig in men kollade upp ex som keba, ceca, kemal och sedan kunde jag inte komma på något mer. och de har en enstaka låt med.

och lyssnar på indexi's låt plima och vill bara dööööööööö av sjutusen öronorgasmer och vill bara utrota ALLLL jävla kass musik som någonsin existerat på balkan och bara återuppliva alla döda artister, davorin är ett bra exempel. varför var han tvungen att dö? fasar för när alla bra artisert börjar dö.

förstår att inte mycket av det här är förståndigt skrivet, hey kolla på klockan, men jag tror att alla som förstår mig och som är som jag när det gäller musik (JAG VET ATT NI FINNS OCH JAG HJÄRTAR ER SÅ JÄVLA MYCKET!!) kommer att förstå hela innebörden med detta inlägg.

alla andra. YEAH, IM BETTER THAN YOU. hehe skoja, internt skämt här.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0