nyårsbilder

okej dags kanske att publicera nyårsbilderna sju år senare. det här inläggets upplägg kommer att se lite annorlunda ut. jag och iman ska försöka sammanställa resultatet av bilderna tillsammans. magda inleder pratstunden.

M: - min outfit för nyårskvällen, jag gillade den starkt, kärleken till klackarna var ännu starkare. tycker faktiskt det är lite synd att jag inte tog mer tid på mig då jag fotade outfiten, för det här var den bästa bilden och ändå ser den sämst ut. men väldigt lyckad klädsel kan man säga. iman har du något att säga?
I: - skriv bara "så jävla het" och hugg av klackarna lite.

I: - jag ser fett mobbad ut. alla hänger med någon, men det är så jag festar, jag tar över musiken. kul att se grabbarna (imans barndomskompisar) igen och magda är återigen sexig med sin klubb-pose. tack till saeed för mat och häng.
M: - oj oj oj, här haglar komplimangerna. känns nästan genant att skriva ut allt. här hängde vi en stund och käkade mat. sen blev iman glad, vilket han var innan också men så drack han en drink och blev ännu gladare he he.

I: - tyvärr tjejer alla är upptagna, tror jag.
M: - tyvärr killar alla är upptagna.

M: - jag och kriss posade strax innan vi skulle ta bilen in till stan. vi fick skjuts av en av grabbarna till stället vi skulle partaja på. vägen dit var lite trög eftersom bilen hade snöat in och iman fick gå ut och skjuta på medan jag och kriss satt i bilen, fnissade och delade resten av min vinflaska.
I: - klubban var tydligen jävligt god.
M: - det rörde sig om flera klubbor.

I: - bomber i vasaparken. två raketer detonerade på marken med kort mellanrum varpå jag skrek "terroristerna kommer" och en annan okänd blatte kom fram till mig och viskade "säg inte så där, någon suedi kommer att ringa polisen och vi kommer att bli arresterade allihopa". bra start på året.
M: - jag var inte med om det här. och jag minns inte min och imans nyårskyss. inte för att jag var full eller liknande utan helt enkelt för att iman inte riktigt befann sig där. han kom någon minut senare.
I: - varför ljuger du för?

M: - lets move on. det här var den enda partybilden jag tog på folket som var där. det var en abonnerad restaurang och när vi kom in dit hälsades vi av alla. dom bugade och och kysste våra handryggar. eller inte, men dom häslade och tog i hand. senare på kvällen var det en "äldre" man som gick fram till mig och vi skakade hand och jag sa mitt namn och han ba jag vet, jag ville bara se om jag kom ihåg det. de flesta killar som gick fram till en gjorde det på ett artigt sätt och inte äckligt sliskigt. ville bara tala om att alla var trevliga och artiga och att partyt höll hög klass och att iman var snyggast av killarna!
I: - shu till alla på bilden; sasan, sandra, gurmo och resten som var där.

M: - yeah vi förkortar ner nyår lite eftersom jag itne pallar lägga upp fler bilder, det tar sån tid. här har vi firat färdigt, tagit på oss våra stövlar och påbörjat resan mot donken.
I: - det enda jag kunde tänka på här var mat.

I: - t-bana på väg hem.
M: - ja det sammanfattar vår kväll tror jag nog.

gott nytt år!!

Kommentarer
Postat av: Ida

Hahaha ni borde lätt blogga tillsammans oftare! Tihihi

2010-01-08 @ 10:55:45
URL: http://dontdreamyourlife.blogg.se/
Postat av: nerko

Ok, skriver på svenska den här gången eftersom vissa gillar inte att jag skriver på bosniska men accepterar inte att min svenska är rätt så knackig emmellanåt!



Hur som helst,jättesnygga bilder, roligt att Magdica har haft det kul och synd att hon inte hade tid att komma över till Uppsala en stund. Men snart så...

Magda var helt klart snyggast av alla som vanligt, Iman vet jag inte än haha

Hoppas du tar hand om Magdica annars jävlar!



Ha det bra pa vidimo se brzo

Baj baj

2010-01-08 @ 13:21:20
Postat av: Kriss

Tycker jag nämndes ovanligt lite..



Nä, det va ett rolig nyår! Bästa nyåret under hela 2009 by far!

2010-01-08 @ 19:46:12
URL: http://krisssthlm.blogspot.com
Postat av: Anzz

Gode gud vad tanig du har blivit!! finns det ingen mat i Kalmar??

2010-01-09 @ 14:39:22
Postat av: Anzz

...eller lever du på kärleken istället för cokolino numer :P

2010-01-09 @ 14:39:56
Postat av: cecilie - bloggvärldens mest musikfyllda blogg

snygg outfit! :D

2010-01-09 @ 14:58:34
URL: http://ceciliesjostrand.blogg.se/
Postat av: Maja

Härliga bilder:) Måste bara säga att din header är ju SÅ klockren!

2010-01-09 @ 15:15:16
URL: http://mcaria.blogg.se/
Postat av: magzza

nerko; haha, rolig du är, men det är nog bara jag som fattar det. jag lovar att vi ska ses nu snart när jag har praktik! lovar!



annika; jag skulle verkligen vilja påstå att det är bilden och mina klackar, man blir ju automatiskt lite slimmare och längre :) men det finns mat, zderem svaki dan :D



cecile & maja; tack!

2010-01-09 @ 23:18:29
URL: http://missmagzi.blogg.se/
Postat av: Anzz

Härligt att höra att det finns mat.. men osäker på om jag köper den biten med att du inte är så tanig som du ser ut.. Kärleksgympan kanske gör att all cokolinon försvinner hahaha

2010-01-10 @ 17:41:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0