gonatt

orkar ej. tror nog att jag måste sova nu. känner mig aningens trött. vilket jag har varit... de senaste tre dagarna. skulle packa upp mina två kära väskor idag men hade en fet motvilja för allt som innefattar shopping, kläder och väskor. kände mig även aningens deppig över att vara tillbaka i sverige. kan bero på att det hela tiden hände saker i london, man var på språng och vädret var behagligt. gick liksom runt i halsduk och vantar på kvällen! och britterna........lovely people! älskar att de är så artiga och säger sorry för allt, även drygaste bruden på primark bemödade sig med att säga sorry, gotta get thru även om hon inte ens gav mig en blick. alla säger sorry för allt och är trevliga när dom bemöter en och jag vill bara....HUG EVERYONE och bo i det här trevliga och artiga landet där alla får betalt för att vara trevliga mot en i kassan men ändå, dom är bra på att spela trevliga iaf. känner att storbrittanien passar mig.

okej imorgon får jag nog ta och fixa bilderna och anpassa mig till det här landet med det här klimatet. men ORKAR EJJJJJJJJJJJJJ. är så jävla trött på kalmar. vill göra något annat!!!! NUUUUUU. ok, kanske sova.


i för övrigt: starcFucks suger!!! fattar inte grejen. andra gången jag provade på en starbucksgrej och förstår inte riktigt vad folk (=innefolk, modebloggare, chefredaktörer etc) talar om när de påstår att deras frappuchinos är godaste drycken ever. drack en frappuchino och säger så här: för mycket is, som inte var tillräcklgit smulat ner i mjölken, betyg: 1/5, chokladmjölken; helt duglig, men funkar lika bra på typ.....corner, betyg:3/5 och deras tunamayo-mäcks; KILL MEEEEE, snacka om att slakta ett riktigt gott recept på en mäck, osaltad, ingen smak av mayon etc etc, listan kan göras lång, betyg:1/5

Kommentarer
Postat av: Kriss

Fyra veckor så är du i Stockholm ju :)

2010-01-23 @ 13:51:25
URL: http://krisssthlm.blogspot.com
Postat av: aidiii

Jäkla mycket hat i detta inlägg, vart är min makaka som alltid är glad ????

2010-01-23 @ 15:51:09
URL: http://copycaat.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0