glavo luda

helgen har varit mycket trevligt. eller hela veckan har varit trevlig då jag för det mesta tillbringat min tid med att sitta inomhus. var i skolan i måndags och resten sköttes hemifrån. två intervjuer gjorde jag den här veckan, ena med en kompis och den andra med en snubbe som jobbar på bio. har haft ett väldigt oregelbundet sovschema men det har inte gjort mig något.

fredagen spenderas på zorbas, en grekisk restaurang och det enda grekiska med stället är vitlöksbrödet och tzatzikin. inte ens personalen verkar ha det minsta koppling till grekland, snarare en koppling till thailand. men gott är det och trevliga är dom.
drog sedan på bio och såg snabba cash. GUD.VAD.BRA.FILM. överdriver inte, vet att jag har en tendens att överdriva men så är inte fallet this time. en tredjedel av filmen snackades det på serbiska så man slapp ju liksom läsa undertexten hehe. nu är jag askass på namn igen, men han som spelar JW i filmen är väldigt övertygande i sin roll och filmen som helhet är övertygande och bra och man dras med.

i lördags gick jag upp vid halv sex. på eftermiddagen. det är något med mig och vintern och jag vet inte om jag vågar påstå att det är en liten vinterdepression, eller en allmän depression över den här trista staden. det här är london-biverkningarna. ska aldrig mer åka utomlands under vinter, blir ju bara värre när man återvänder till sin gråa lilla stad.

så i lördags blev det donken och maxi. och det var najs. fasen vad jag uppskattar alla hemmakvällar under vintern, det är mysigt och varmt osv osv. blev en liten film på det hela också, No mans land (Nicija zemlja på bosniska), det var inte ens mitt förslag men det uppskattades ändå.

och nu är det söndag och jag vaknade 16 idag och har enbart ätit god mat. ska städa undan mina väskor nu. har fortfarande inte packat upp sen london.

herrå.

Kommentarer
Postat av: Nicole

Ouuuh såg du oxå snabba cash i helgen. Jag me. Mycket bra film! JV va grymt snygg för att vara svenska bratsnubbe, jag blev chockad över mig själv när jag satt å dregla. hahaha. puss till gamen!

2010-01-31 @ 22:08:41
Postat av: Amna

Filmen suger jämfört med boken=)

2010-02-01 @ 18:45:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0