show me your teeth

jaha kära vänner och ovänner, här sitter jag lugn, tyst och "helt ok" när det gäller fräsch-het.

hm, återkommer strax, måste bara käka något.

okej bäck, det blev en chokladboll från igår. kände mig lite snål då jag inte erböjd iman halva bollen men är det nått jag är som mest ego om så är det mina sötsaker, då orkar jag verkligen inte dela med mig.

det hände en kul grej när vi var hos iman. jag, iman och hans päron satt i soffan och snackade, så kom vi in på mat. jag och iman delar verkligen på allt när det gäller maten, både det när det gäller att käka och pejja, men om det är en sak som man, enligt mig, "äger" själv så är det typ godis och glass. då är jag stenhård på att om någon godisgrej är min så är det MIN hehe. det är har typ något med mitt sockersug att göra.

iaf, imans mamma förstod nog inte det hela och hon ba a men här hemma delar vi inte upp på någonting, alla får ta oavsett vem som har köpt det etc. jag ba jo klart det gör vi också, men jag stör mig asmycket på om iman tar min sista godisbit eller vad det nu kan vara och hon kunde inte riktigt förstå att det var så haha. asså handlar det om godis så handlar det om godis och då förhandlar vi inte.

nu ska jag borsta tänderna och sova.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0