recension av bistrobar

okej nä, det blev ingen lugn hemmakväll. började med att jag faktiskt glammade upp mig. inspirerades av mitt förra inlägg och vägrade sunka ner mig den här dagen. tillsammans med iman och parham satt jag på dream och käkade en kycklingkeebabtallrik. under discohimmeln som varvade scooterlåtar med annan technomusik satt vi tre och pratade om döden, cancer, musik och thailand. efter några timmar där drog vi en sväng genom stan och landade till slut på bistro.

och det här har jag väntat på, min egna recension av bistrobar (även kallad bajstro). här kommer den:
bajstro har varit, så som jag har förstått det, en hipp klubb innan, minns till och med den tiden för ca 1,5 år sedan när jag precis hade flyttat till kalmar och hängt där några gånger och faktiskt tyckt att stället har varit sjyst. tänka sig att ett ställe kan ha sunkat ner sig så rejält som det har gjort.

iaf bajstro har allstå varit ett "bra" ställe...tills nu. vi gick in där. det första som möter oss i dörren är lappen med gratisinträde. för det första: gratis inträde säger allt och det gör det hela för enkelt för oss. ingen vill hänga en lördagskväll på ett gratis partyställe för då vet man att vem som helst kommer in. inte för att det behöver vara dyrt inträde men till och med en femtiolapp sätter gränsen någonstans, vilket det inte gör ikväll på bajstro. gratis inträde betyder helt enkelt "stället går inte runt och därför tar vi in alla som vill komma in". frågan är om det är så smart med tanke på att stället endast bestod av följande grupper:

- skitfula invandrarsnubbar som vi kan klumpa ihop till mellanöstern-dudes, svårt att avgöra urspurng men låt oss säga syrianer invandrade för knappt fem år sedan via sin faster, varav 90% av dem såg ut som att de hade doppat huvudet i sju vaxburkar, återanvänt blekta jeans från -97 och köpt sina skärp i turkbutiken runt hörnet.

- svennesnubbar i jeans och instoppade, randiga dressmanskjortor, uppkavlade armar och alldeles för sprattliga ben då de dansade. till saken hör att de förmodligen har kasst självförtroende och enda sättet att närma sig en tjej är genom att hälla i sig fem starköl och sprattla fram och leka joker. händer det att random ful brud finner honom kul för stunden visar han det genom sina kladdiga händer och överlyckliga min. dessa snubbar går inte att ta miste på för de finns överallt, speciellt på ställen där det är gratis inträde.

- äldre män som man oftast hittar vid bardisken eller i stolen/soffan närmast dansgolvet där de sitter och spanar in yngre tjejer. inte sällan är dessa snubbar antigen aspackade fula svennar som är så jävla misslyckade att deras enda sällskap när dagen övergår till natt är porrtidningen eller, om det är moderna, porrsidan på nätet. den andra gruppen av äldre män är nyktra blattar som också inslussades till sverige via sin faster fast för tio år sedan, trodde att de skulle bli gifta men insåg att syrianska brudar i sverige krävde trots allt lite mer. därför driver de istället runt på krogar, smuttar på sin gin & tonic och hoppas på att någon liten blond brud ska falla för deras brytning och "exotiska" sida.

- sedan har vi brudarna. de flesta brudar som var där var under 20 allihopa. det går inte att ta miste på en 18årig spacklad tjej, alla vi vet vad en tragisk uppväxt kan göra med utseendet och det är verkligen inte till fördel att se ut som 25 när man knappt fyllt 18. extensions är något de tror ska vara något som syns och inte något som döljs under håret för att ge illusionen av tjockare hår, istället hänger det utanpå själva håret. de står och åmar sig och tror att dom dansar sexigt med sina outvecklade höfter och visst, en äcklig dude lockas säkert och det är väl enough med tillfredsställelse. vissa av dem ranglar fram och slänger med armar och ben. vakten får rycka in några gånger för att sedan ta ett snack med dem utanför.

- den sista klumpen består av bönder som egentligen inte behöver någon vidare beskrivning.

alla var så ofräscha och osoftikiserade och jag är så trött på den här bonnementaliteten och jag vill bara..............*DELETE PLACE FRÅN KARTAN*

och nu har parham stuckit och det är dags att sova.
men först en blueberrymäck.

Kommentarer
Postat av: Nicole

blögg?

2010-01-28 @ 12:20:03
Postat av: Ilvic*

hajde uppdatera vise...

2010-01-29 @ 01:01:09
URL: http://satisfaction.blogg.se/
Postat av: Mirnesa

HAHAHAHA varför har jag inte börjat läsa din blogg innan? 1. du skriver grymt roligt

2. du bor också i kalmar?

3. vi har samma uppfattning om bistro. My god...kom till palace fan där kan vi hänga istället. Finns lite mindre av bönder och turkar iaf :D

2010-02-10 @ 22:46:30
URL: http://fabthings.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0