*burp*

vasjutton. har inte kollat på ett enda avsnitt av paradise hotel och nu när jag bytte till det av någon anledning så är en bölande kille det första jag ser. han lipar som om det inte fanns någon värld där utanför det där snuskhuset.

jag är lite hungrig tror jag nog. är själv hemma ikväll. orkade inte gå ut och festa. eller orka och orka, jag ville inte. jag tycker inte det är kul längre. finner lika mycket nöje med att sitta hemma och glo på tv. det sköna är ändå att jag vet att det här beteendet kommer och går, så om två veckor kommer jag vara pepp. men jag pallar inte att behöva dricka för att gå ut. trodde verkligen inte att jag skulle säga det, men det är inte kul att gå ut och festa på ex kåren eller palace om man inte har fått i sig lite alkohol.

jo varför? inte för att jag behöver det för att orka vara social, utan enbart för att man blir så jävla irriterad annars av alla människor, man är så sjukt medveten om allt när man är nykter och därför är det så lätt att störa sig på människor som knuffas, spiller sina drinkar på en, trampar en på tårna med sina sylvassa klackar, trängs i köer och är bara allmänt odrägliga. toleransnivån är så mycket högre.
varför kan man inte festa någonstans där de alla människor är anständiga och normala även med alkohol i kroppen?

ja det var det. ser framemot lite miljöombyten faktiskt. nästa helg åker jag och iman till london och om knappt 1,5 månad befinner jag mig i Stockholm och praktiserar på SOLO.

okej en mäck kanske?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0