inte utan min dotter

okej jag har inte tänkt berätta den här drömmen jag hade och som var orsaken till att jag gick upp halv fyra idag men jag gör det ändå. orsaken till tvekandet är för att det är en barndröm och det känns aningens pinsamt eftersom sådana här drömmar är ofta förekommande i mitt huvud där den biologiska klockan tickar jävligt högt om man säger så. skulle aldrig vilja ha barn nu, inte NU liksom då det finns så mycket annat jag vill förverkliga innan jag välkomnar ett child.

den här drömmen var iaf så verklig eftersom den utspelade sig i nutid. jag var höggravid och hade tusen tankar i huvudet. en av tankarna var att jag ångrade mig att jag inte hade klätt mig snyggare under min graviditet, dagarna hade mest gått åt att fundera på how the hell jag ens hamnade i den här situationen. jag var rädd för hur det skulle gå med min skola eftersom jag hade 1,5 år kvar på min utbildning, jag var SINGELmamma (något jag verkligen inte vill vara i framtiden) men jag visste vem pappan var.

jag var orolig för så mycket och tankarna slutade inte kretsa runt i mitt huvud. ångrade mig också över att jag inte hade läst en enda graviditetsbok, hur skulle jag då veta vad som var viktigt för bebisen? jag oroade mig även för massa papper jag var tvungen att fylla i, från försäkringskassan och andra myndigheter. det var så mycket som tyngde ner den här graviditeten förutom magen.

någonstans i drömmen beslutade jag mig för att ta tag i det och göra mitt bästa. jag var bjuden på någon slags sommarfest. tre stora långbord var uppdukade på en stor grön äng som såg oändlig ut. där satt alla möjliga människor, men jag var lite nervös eftersom jag visste att många som jag kände från min tid innan kalmar skulle vara där. jag hade på mig den här klänningen och ett par gråa gubbyxor, tyckte att kombinationen var lite konstig men i drömmen såg jag riktigt snygg ut. hade fin snedbena och plattat hår och kände mig som jag såg ut.

satte mig vid ett bord där nadja satt jämte mig och hon klappade min mage och jag kände mig stolt. sedan nämnde hon något om att sibel bantar (typisk nadja-kommentar) och då kommer sibel fram till oss och säger att hon inte alls bantar. ba VAAA? vad gör du i min dröm?? ha ha.

några dagar/veckor? var det dags för förlossningen. jag satt hemma och degade och visste att bebisen skulle komma närsomhelst. jag hann inte till sjukhuset, istället förlöstes jag i min hall, av ingen mindre än en som också går på journalistutbildningen, en som har ett väldigt kristet namn (ni som känner mig vet vem jag syftar på), och där stod han och jag ba WTF, KAN DU SÅNT HÄR?? och han ba jag har förlöst många kvinnor och så stod han leende mellan mina ben och väntade på att jag skulle krysta. jag krystade och födde och "svimmade av", för sedan vaknar jag upp i drömmen och har ett litet knyte jämte mig. i den sekunden när jag såg min lilla dotter så visste jag att jag skulle göra vad som helst för henne, jag skulle ge mitt liv för hennes och jag skulle försöka erövra hela världen för hennes skull, så starkt kände jag för henne. hon var invirad i ett rosa täcke och hela hon var lite rosa i hyn och låg och sov i min famn.

jag mms:ade en bild till farmor med texten "grattis nu är du gammelfarmor", en till mamma där jag skrev "grattis du har blivit majka" och en till pappan där jag skrev "nu är hon här". asså vet ni hur SÖÖÖT hon var eller? omg dör lite.

ja hörrni så är det med mina drömmar. haha ja. fyndig rubrik också va?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0