sen natt

joj covjece umorna sam pravo. på svenska: jag är trött.
men å andra sidan, sen när börjar jag inte ett inlägg med den meningen?

kom hem för inte så länge sen. satt på dream med två killar och det var riktigt trevligt. blev en liten fajk (fika på svenska) med dom två och ofrivilligt med ett gäng packade dudes direktkomna (är det ett ord?) från bistro. 80% av dom såg ändå rätt slick och fixade ut, al brate djaba ti i sve to kad si seljacina, med andra ord; inte ens kläderna kan gömma bonden inom dig.

tog en bild. tänkte visa mina svarta naglar. tänkte egentligen rött först, men kom att tänka på att det var alla hjärtans dag imorgon så vill ej verkligen matcha det hela lite för mycket.

rätt fint va? det var länge sen jag hade färg på naglarna, så handen känns knappt som min egen. ungefär så van är jag vid naglarna. vet inte heller varför jag ser så överdrivet glad ut, men tänka posa ändå när jag höll på och ta kort.

assåååå vad i heellllv- klockan är halv fem!! jag som ska upp och gymma imorrn. är lite besatt av att gå på gymmet nu faktiskt eftersom det bara är en vecka kvar innan jag drar till stockholm ako bog da och där kommer jag definintvt inte att gymma. och jag är rätt att min knappt befintiliga armmuskel, bicepsen, kommer att sagga ihop sig helt. får göra lite armhävningar om jag har tid.

okej tror faktiskt att det är dags att sova nu.

Kommentarer
Postat av: Aidiii

Två killar ? whoot ???

2010-02-14 @ 13:41:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0