martha s

klockan är nästan två och jag har suttit i soffan sedan klockan 12. innan dess var jag på rättegång där en missbrukare står åtalad för raffylleri, innehav av narkotika samt andra småbrott. baserat på det som sas under rättegången så kommer jag skriva en artikel. det tar jag tag i senare.

jag ska iväg strax och träna lite. igår var första gången på säkert tre veckor som jag gymmade och eeeeh det kändes lite va. men det var nog inte det jobbigaste, det jobbigaste var att det var så mycket folk. det är alla dom här nyårslöfte-människorna som hänger där för tillfället. mot april lär det avta och i maj är gymmet så gott som tomt. det ser jag framemot.

martha stewart show gick nyss på nian. programmet var inspelat på hennes gård. "gård" är det minsta man kan säga, ranch är kanske rätta ordet. 62 hektar!! inte för att jag vet exakt hur mycket det är men att dömma av bilderna så är det ENORMT. kände mig aningens avis när hon stod och gympade med sin tränare på andra våningen i sitt hus och hade utsikt över den hela gröna gården som inte verkade ha ett slut.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0