london dag 1

okej malkice mi je dosadno. så jag kan posta lite bilder från i london från i januari. snor dom rakt av från fejjan eftersom det är så mycket lättare än att behöva lägga upp dom här i bloggen, och macen är ju så fiffig man kan bara "dra in" bilder utan att behöva infoga dom sagt.


här bodde vi, i notting hill faktiskt. jag har en kul polare i london som fixade vårt boende faktiskt, så som han gjorde förra året när jag och tjejerna var i london.

vår gata.

det här var en lovely söndag då jag shoppade på primark. gick runt i några timmar och var glad. inget kunde hindra mig i den hysteriska röran.

käkade indiskt till middag. det var gott. vi var ensamma i en indisk restaurang. annars som är väldigt positivt med typ halva london är att man knappt behöver fråga om köttet eftersom det är halalrestauranger varannan gata. och inte för att jag måste ha halalslaktad mat haha, men då vet jag iaf att det inte är griskött. ORKA fråga haha.


på kvällän tog vi en lång runda där vi började vid victoria station och här är buckingham palace.



sedan fortsatte vi mot big bengan


stod på westminster bridge och spanade mot london eye (parishjulet)

gick väääääldigt lååååångt och hamnade både på london bridge och här står jag på tower bridge.

trodde att vi sklule missa sista tunnelbanan som gick, men vi var ändå i rätt god tid. hela den dagen började vi med att gå på primark, käkade och gick hem och tog det lugnt en stund. runt 17 tog vi tunnelbanan mot victoria station och gick sedan heeela den långa biten då vi såg det mesta man "bör se" när man är i london. sammanlagt var den rundan ungefär 6 timmar walking. trots vår goda fysik var vi lite trötta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0