la isla bonita

idag skulle jag bevaka en rättegång. just det lilla ordet "bevaka" är viktigt att lägga in före ordet rättegång, annars finns risken att det blir tolkningsfel. som igår tex, ringde en makeupartist för att boka en intervju med henne och råkade säga "du kan ringa mig imorgon efter 12 för innan dess ska jag på rättegång". var tvungen att rätta mig själv så att hon inte skulle tro att jag rör mig i de kriminella kretsarna. vi ska iaf imorgon till HAIR och göra både en skriftlig och inspelad intervju med henne.

men iaf, behöver jag säga att jag försov mig? vaknade prick 10.30 när rättegången satte igång och hade djup ångest. hatar att försova mig när jag verkligen inte får göra det............well yeah logiskt.

anywho. skavlan går på ettan nu och josef fares är en av gästerna. kom automatiskt att tänka på nicole haha. PUSS. ringer dig senare idag.

men anledningen till att jag försov mig var att jag drömde mardrömmar. jag och min familj var på semester. i det rum där jag och min bror bodde fanns det tydligen en stor mensorm. kan ni fatta? en mensorm!! haha, värsta coola grejen ju, men jag var livrädd, för det var en stor orm gjord av tyg men fylld med mens som bodde under sängen på något sätt. och jag var rädd för att den skulle ta oss så jag tvingade hela min familj ifrån det hotellet vi bodde på, men ingen av dom trodde på mig och tyckte att jag betedde mig underligt. mitt i skräcken så vaknade jag också and thats about it.

nu måste jag ner på stan för att ta lite foton till mitt reportage.

Kommentarer
Postat av: Kriss

High five på försovningen! Du var inte ensam denna dag

2010-02-09 @ 14:40:34
URL: http://krisssthlm.blogspot.com
Postat av: Aidiii

Mensorm HAHAHAHHA bara i din fantasi makaka

2010-02-09 @ 14:48:44
URL: http://copycaat.blogg.se/
Postat av: nicole

ah..jag å josef alltså...en dag kommer det bli vi :) synd att det inte blev nåt i helgen, hade vart skönt å komma bort! Men nästa gång! pusss

2010-02-09 @ 20:25:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0