fredag wohoo

inte för att det gör någon större skillnad då det känns som att jag har varit ledig i två veckor. det var en jobbig natt, hade svårt för att somna och sedan vaknade jag vid sju då det plogades utanför fönstret och jag undrade om dom skrapade upp asfalten för det lät så sjukt högt.

okej sitter med ansiktsmask och vill rekomendera den här masken från bodyshop som är gjord på havremjöl och honung.


jag har använt den i två år och köper den alltid när den tar slut. först peelar jag huden, sedan maskar jag in fejjan och låter den sitta i tjugo minuter. därefter peelar jag huden med masken också för att till slut skölja av den och smörja in fejjan med fet creme. huden känns pånytfödd efter den här lilla proceduren! en av hudens mysstunder måste jag säga.

en annan grej jag kan rekomendera är det här BUSet som enligt min BF luktar bajs. och jaaaaaa, den luktar inte det goaste men vafasen gör man inte för att inte se ut som ett spöke. har aldrig fattat charmen med vit porslinhy om man säger så. det räcker att man smörjer in sig en gång för att få bränna och den håller i flera dagar, så smörj inte för ofta.

http://www.nyfikenvital.org/files/images/aco_brun_utan_so.jpg

för du vill inte se ut som

http://www.vegastripping.com/images/showguide_carrottop.jpg

carrot top! he he.

men som sagt en bra BUS som luktar, men vilka gör inte det, och jag har provat många olika men den här är en favorit.

en sista grej för alla armhålor:

http://www.metrobloggen.se/UserFiles/18.34558/Image/deodorantsdovehairminimising.jpg


den här lilla rackaren är en favvo av alla favvos! den luktar typ rosor, blommor och gojs och håller hela dagen, man känner knappt svetten. nu svettas jag inte så dömycket i armhålorna men även efter gymmet så håller lukten.
den lovar också mindre hår i armhålan, och om ni är som jag, att ni måste dra med rakhyvlen varje morgon för att det redan har hunnit växa lite stubb så kan jag säga att den här minskar lite på håret faktiskt. inte så att man är helt len även dagen efter men man märker att det är lite mindre hår först när man byter till en annan deo.

till och med beyonce använder den

http://chic.se/wp-content/uploads/2009/05/beyonce-pose-434x347.jpg

yupp thats it, nu ska jag äta frukost och kolla på ett avsnitt av project runway.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0