två grejer som får mig att tänka "shit vad tiden går!"

det är två saker som slår mig just den här tidpunkten:

grej 1. Winona Ryder fyller 40 år i år. 40 ÅR!

nä, jag kan fortfarande inte komma över det faktum att hon är 40 år gammal.
så här minns jag henne:

Winona Ryder


och så här med johnny depp. suck, så romantiskt.

via fuckyeahjohnnydepp: with Winona Ryder at the Cry-Baby premiere, April 1990


och så här

Winona Ryder and Cher in Mermaids (1990)


och så här

Cher


allstå, seriöst. jag vet inte hur det är med er, men jag blir jättenostalgisk när jag ser dom här bilderna på henne. hon var en av mina favvoskådisar under barndomen och tonåren. hon var så vacker, så perfekt och jag älskade hennes frissa! kort, svart och med sidbena. guuud jag dog av beundran för den frissan.

och christina ricci! hon var min andra tjej-crush. efter att ha sett casper, familjen addams och now and then så var jag fast. jag och irma tillbringade oftast vår lediga tid efter skolan framför teven och VHSen. alla filmer var inspelade och kollades om och om igen. karate kid var också en sådan film. GUUUUUDDD vad jag saknar den här tiden! jag är så gammal så att jag kan relatera till dessa skådisar.

framtida kids kommer ju enbart relatera till hannah montana och twilight-skiten :((

ska nog ta och ladda ner dom här gamla godingarna och kolla på dom.

och nu, ju mer jag tänker på det, fasen vad kul den här tiden var. jag hade så jävla roligt från och med att jag fyllde typ tio bast och tonåren. jag hade irma, min ständiga vapendragare. kan ni tänka er att under utvecklingssamtalen som man hade i typ sexan och sjuan så "föreslog" lärarna både för mig och irma, att vi kanske borde hänga mer med andra människor eftersom vi hängde så mycket tillsammans. vi tog selle till skolan, hängde i skolan hela dagen, tog selle hem, antigen hem till henne eller hem till mig eller hem till farmor haha, så hängde vi där en stund tills det var dags att gå hem på ritkigt. och så var det dag ut och dag in. hela grundskolan i princip. ba LÅT OSS VA!!! *beztizar_4_life* vi idiotförklarade dom flesta, orka slösa sin vettiga tid på folk som inte hade hjärnceller.

men vi var ändå ett stort gäng, massa kids, som hängde hela somrarna, så det var inte bara jag och irma haha. men ja, riskerar att låta som en kärring nu, men den tiden var fin! känns som hundra år sedan.

yeah yeah yeah, nästa punkt.

grej 2: det är fem år sedan brad lämnade (eller om det var han som blev lämnad?) jennifer aniston för angelina jolie. FEM ÅR!

Brad Pitt and Jennifer Aniston

för fem år sedan var jag nitton år gammal. bodde i lund med annika. hade inget internet i mitt rum. fick surfa i skolan när jag hann. jag pluggade också TRÅKSVENSKA och hade en extralärare som "mer än gärna" ville hjälpa mig med att förstå grammatik och meningsuppbyggnad.

iaf, jag vet inte om ni gör det, men jag brukar automatiskt tänka att han var otrogen mot jennifer varje gång jag ser en bild på jennifer på nätet. efter fem år har jag inte lagt av. har ni?

slutsats: tiden går så fort! jag fattar inte det.


Kommentarer
Postat av: miss bean

gött att du räknar år i kändishändelser :) hihi

2010-12-11 @ 12:22:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0