ohmajgad

jag har så tråkigt.

eller egentligen har jag väl inte tråkigt, det är bara det att jag har tråkiga saker framför mig att göra.

måste fortsätta här med c-uppsatsen, det är lite grejer att fixa innan måndagen då jag och uppsatspartner ska träffas igen och sammanställa allt.

jag är lite av en ångestmänniska när det gäller att göra saker. ex om jag har uppsatsen framför mig, så sätter jag mig ner för att fixa den, men jag sitter mest och glor och kommer inte igång. och när jag säger åt mig själv att om du inte pallar att göra det nu magda, så gå och diska istället eller gör något annat som du ändå "måste" göra förr eller senare. men det funkar inte heller eftersom det ändå känns mindre ångestladdat att sitta och glo och vänta in inspirationen till att börja med uppsatsen. så egentligen sitter jag och glor, och tiden tickar och jag får inget gjort, varken uppsatsen eller disk/tvätt/mat.

men okej. ska sitta nu en stund innan jag sticker iväg på spinning vid halv fem.

och på tal om spinning. igår var jag och aida på ett skivstång/spinningpass och idag har jag enorm träningsverk i benen. jag kan inte resa mig upp eller sätta mig ner utan att det tar emot i benen. därför rullar jag mest runt i stolen för att slippa gå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0