JONAS, din skit!

jag tar en paus i mitt artikelskrivande för att uttrycka mig angående detta. det handlar allstå om Tora, hon som påstås ha legat med Jonas Bergström, prinsessan Maddes fästman.

tjejen är 21 år gammal och kommer förmodligen alltid förknippas den här affären. hon har valt att tala ut om flörten/ligget med jonas i norska se & hör. så här säger en bekant till tora: – Tora har skrutit om det här. Men jag trodde att hon ljög. Hon är en tjej som alltid vill synas, säger en bekant.
om det på riktigt är en bekant så har hon jävligt sugiga kompisar, men eftersom det är aftonbladet som har publicerat artikeln så kan man väl säga att den "bekanta" oftast är journalisten själv i fråga som har skrivit artikeln. de bekanta finns inte i verkligheten, antigen har de ett namn är så är det inga.

okej för att aftonbladet sysslar med nöjesjournalistik, som jag oftast läser och ibland försvarar, men att journalisten väljer att skriva en sådan här artikel som endast stämplar tora som trash är bara så jävla fult. behöver jag ens nämna att journalisten som har skrivit artikeln är av det manliga könet? säga vad man säga vill, men det är inte helt orelevant. 

kul att han dessutom har lyckats catcha två killar som naturligtvis ska säga sitt. de går på hennes skola i england och säger bland annat: – Jag skulle inte heller känna igen en svensk blivande prins. Men som norsk borde man nog ha gjort det, säger Phil, 22.
Phil, som förmodligen blev dissad av tora någon gång på någon töntig studenfest. så klart att han ska säga sitt. allstå fyfan för dig phil, tora vet med all säkerhet inte ens vem du är och så tycker du att du har rätten att uttrycka dig om henne om sådant som du hört på omvägar, via kompisars kompisar, för du hänger med all sannolikhet inte med henne.

okej, så hon låg med jonas. och hon talade ut om det i medierna, OCH hon tog betalt. jag kan ju säga att jag inte heller skulle göra det gratis. smart gjort av henne. och hon gör ju faktiskt madde en tjänst när hon visar vilken idiot till kille han egentligen är. det här är inga rykten, det har hänt. och har dom inte legat så har han förmodligen flörtat runt med andra random brudar i skidbacken. ingen rök utan eld som man brukar säga.

det mest irriterande med den här artikeln är inte att toras äckliga klasskamrater kommer till tals och håller låda för aftonbladet, eller att hon inte kommer palla gå tillbaka till skolna pga det som har hänt eller det att hon kommer att förföljas för det här länge.

det mest jävla irriterande är att journalisten framställer, OCH låter andra framställa henne som värsta slampan som ligger runt för pengar, medan de är knäpptysta om jonas och vad han har gjort. det är ju trots allt JONAS som är förlovad med madde, det är trots allt HAN som har varit otrogen, inte tora, det är trots allt HAN som är en officiell person som dessutom är på god väg att flytta in i kungahuset. alltstå är det HAN som är skyldig till hela den här karusellen. skyldig till allt. 
toras enda "misstag" var att tala ut om det. och jag hejar på henne.

so YEAH här har vi en presskår som slickar kungahusets alla rövar, för det vägrar verkligen måla ut jonas på något sätt. har vi läst en enda negativt vinklad artikel om jonas? nej. har vi läst en enda artikel där man pekar ut jonas som en otrogen man? nej. är inte jonas mest skydig och borde vara den som ger fetaste ångerintervjuerna? eh...JO.
 
för det första bör kungahuset skrotas eventuellt göras om till ett aktiebolag, för det andra ska inte mina hårt intjänade sommarjobbspengar gå till jonas knullkalas och för det tredje; varje tjej har rätt att få reda på om hennes kille är otrogen!


Kommentarer
Postat av: Ilvic*

Jag håller helt med dig. Och om hon nu vore värsta slampan eller horan, who cares, det borde vara fokus på henne. Tvivlar dock fortfarande på att det här är sant. Eller har det kommit fram konkreta bevis?

2010-04-22 @ 15:55:45
URL: http://satisfaction.blogg.se/
Postat av: Ilvic*

fokus på HONOM* såklart.

2010-04-22 @ 15:57:37
URL: http://satisfaction.blogg.se/
Postat av: magzza

allstå jag har en känsla av att det kan vara sant, jag tror inte att pressen går ut med sånt här om dom inte är säkra på informationen, speciellt med tanke på att de verkligen sällan skriver något negativt om kungahuset.



dags att kasta skit på jonas inte tora.

2010-04-22 @ 22:20:35
URL: http://missmagzi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0