somnar typ nuuuu

då har jag bäddat ner mig i sängen. är egentligen mer van vid att tjata på min män om att vi ska gå och lägga oss, men nu har jag faktiskt ingen att tjata på! jag är AAAAALLL BYYYY MYYYSEEEEEELF (celine dion) den här och typ halva nästa vecka eftersom iman är i stockholm och spelar in en kortfilm med ett par klasskompisar.

och på tal om det så är dom faktiskt ute efter statister som kan ställa upp den här veckan. här på fejjan kan ni läsa mer om det och få en chans att synas i en bra kortfilm, även om jag nu inte tror att så många av er bor i sthlm. har en känsla av att de flesta av er som läser kommer från småland. var fasen kommer ni ifrån förresten?! blev lite nyfiken nu, ni får ursäkta mig.

so basically im gonna be a gräsänka de kommande dagarna. det känns befriande på ett ångestfyllt sätt. känns som att iman har försvunnit ur mitt liv forever typ. nä men nästan. det känns ju aningens tomt att komma till en lägenhet, ropa hallå jag är hemma och inte få något svar. tröstar mig med att ha teven på extra volym och snacka med mina päron varje dag. måste liksom tillgodose mitt sociala konto, får ej gå back. men ja, det blir mycket egentid så att säga. försöker lära känna magz igen, vet inte hur man umgås med sig själv längre. det är spännande.

andra natten jag sover själv. brukar göra så att jag lägger mig exakt då jag vet att jag kommer däcka DIREKT utan att behöva vrida mig och leta nya sovposer. jag breder inte ut mig speciellt mycket heller eftersom det är något jag tar för givet även när jag har en sovande iman jämte mig. han ligger alltid intryckt mot väggen stackarn he he, och jag ligger tätt inpå honom som en ryggsäck klängandes runt honom.

känner ni att jag bloggar "mer" när jag är själv? för mig känns det så iaf. det blir liksom lite mer inlägg av det hela. kanske för att jag äntligen har tid till det? kanske.

men jag saknar dig ändå min lilla grisis!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0