inte så god morgon

ASSÅ ÅHHHHH!!! klarar fan inte en enda mer dag av den här äckliga förkylningen! vaknade nu för tjugo minuter sedan med asjobbigaste hostattacken. är så trött och sömnig men var tvungen att gå upp och take care of this shit. fixade te med citron och honung, drack tablett och sitter just nu med en sugtablett. jag försöker att inte gnälla för mycket, men det här har seriöst varit en av mina värsta förkylningar skulle jag tro.

jag borde inte ha gått ut igår (fredag) thats for sure iaf. gick ut någon gång vid 17 för att bara spana av läget snabbt och hitta en concealer. hittade inte speciellt mycket, träffade på lite folk, stod ute och snackade rätt långa stunder, kom hem och en halvtimme senare gick jag, iman, parham och två kompisar till på bio. vi såg kick ass och den var asbra. efter bion hängde vi några timmar på dream och sedan har det bara gått utför.

ikväll spelar dessutom iman och parham på palace och yeah man vill ju gå, men jag mår så jävla dåligt just nu. förhoppningsvis blir det bättre till ikväll.

iman sover i sängen, snusar och småsnarkar lite då och då. och jag är så avis. det är omöjligt att sova normalt med den här hostan.

Kommentarer
Postat av: Ilma

Alltså det bästa är en citron/honung shot! Du pressar ut en citron blandar i ordentligt med honung (sån tjock fet honung) och så shotar du innan du går och lägger dig. As bra ja lovar. Men nu var det ju ett par dagar sen du skrev detta. Hoppas du blivit bättre! =)

2010-04-14 @ 08:25:27
URL: http://colourfulmind.blogg.se/
Postat av: magzza

haha, allstå jag har blivit lite bättre, ali nisam skroz zdrava, tako da cu ipak probati taj tvoj shot :D tack!

2010-04-14 @ 17:21:09
URL: http://missmagzi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0