dammsugarkris


ska strax iväg och duscha. visste ni att bosnier bara duschar på söndagar? det är nämligen då elen är billigast. okej halvskämt där. delvis sant. minns att mamma badade mig bara söndagar och så har det väl hållit i sig. fast med någon mer gång i veckan nuförtiden.

anywho. idag inveg jag min nya dammsugare. så glammigt det kan vara i min värld ibland! det hela började i förra veckan när jag genomled en smärre dammsugarkris. jag och iman skulle byta påse i dammsugaren och när jag skulle stänga till locket på den så gick det inte. jag har tidigare haft problem med just det så jag fasade varje gång inför påsbytet. det gick inte att stänga igen den så iman smällde till den och sedan lossnade en platsbit och det var omöjligt att fixa skiten så vi slängde dammsugaren.

och då ba: BUHU HELA VÄRLDEN SUGER, jag satt i mina gula diskhandskar och gnällde om livet och iman försökte trösta och fick mig att skratta. han har fått mig att skratta så många gånger (gråta också HEHEH men det är en annan grej. lets focus on the happy things), alltid när jag mår som sämst så får han mig att le och garva. allstå guld värt. love u för det.

för att rädda situationen så plockade han fram den lilla sopspaden och sopade resten av det vi inte hann dammsuga. böjd som en liten gumma (påminde om mormor när hon håller på) och sopade runt. jag vet att jag inte säger det ofta, men herregud jag är lyckligt lottad! jag skrattade och typ smågrät inombords. det är det jag uppskattar riktigt mycket hos iman; att han försöker rätta till felen direkt och drar inte med grejer.

så igår var vi på mediamarkt för att införskaffa en ny liten rackare. och den är så fin och suger så bra. och jag är så glad!

Kommentarer
Postat av: Kriss

".. den suger så bra" låter inte som en bra dammsugare.. Höhöhö! Gu' va jag är rolig!

2010-04-18 @ 23:39:53
URL: http://krisssthlm.blogspot.com
Postat av: Anonym

du och din Iman e så söta :D det är nått speciellt med dom iranierna :D



så skönt inlägg, skrattade när jag läste :)

2010-04-19 @ 14:31:46
Postat av: magzza

anonym: aww tack! ja det är nått speciellt med dom iranierna, dom förtrycker sina kvinnor allihop! skoja bara.

2010-04-20 @ 01:01:27
URL: http://missmagzi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0