1 april

idag firar jag och iman 1 år och fem månader tillsammans! nej, det är inget skämt, det är faktiskt sant även om man kanske skulle ta det för ett 1a april joke. vi har dessutom bott tillammans i snart ett år! ja, det blir jävligt krisigt ibland, ex när vi bråkar om disken, men till och med det har vi löst nu då nya diskregler infördes i förra veckan.

den här dagen började vi fira med en härlig sovmorgon och det var riktigt tacksamt, så tack för det skolan! efter frukosten drog jag till stan för att leta efter den perfekta concealern, är det någon som kan rekomendera en vältäckande sådan? passade även på att göra mina naglar dagen till ära, så nu sitter jag här och kan knappt knappa. men tänkte att det var en perfekt tid att förlänga dom och vänja mig över påsklovet.

rände runt på MUS efter en concealer som sagt, men hittade inget som passade. tycker bara att deras concealers är kakiga? och jag kan väl inte vara den enda.

mötte upp iman sen och vi stack för att käka hamburgare på o'learys. olearys! sportbaren! alltså inte det första stället jag skulle välja att hänga på och käka. men jag var skitsugen på pommes och enligt iman så hade dom sjysta burgers så vi valde att käka där. oturligt nog sändes någon hockeymatch också och ett grabbgäng satt och skrämde livet ur mig vid varje målchans.

och nu sitter vi här och myser med våra datorer. iman med sin valenciamatch och jag med min blogg och kämpar på med mina naglar. det här inlägget har tagit tid att skriva ska ni veta. hur fan pallar blondinbella blogga med sina?
i kylskåpet väntade en tårta på mig, en gul sådan. nu har jag och iman satt i oss varsin bit.

det är sånt här jag blir glad av! och jag har en så fin män vid min sida. puss på honom.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0