vi har inte kunnat somna

nu degar vi på soffan. vi är bäst. vi har så kul ihop. vi käkade nyss varsin äggmäck med mayo. fan vad gott det var GOOOOOTTTTIIIGOTTTTT. micket gott. på tal om mayo. jag kan dra en mayohistoria som nog bara är internt rolig för mig och iman men ändå. när vi var på kreta så käkade vi ute på nån restaurang. vår kypare (motsvarar nog säkert inte kyparrollen egentligen) hade en bruten arm men han orkade  bära tallrikar på den ändå. när vi fick vår mat så bad jag om mayon. och jag sa  - can i have some mayo? han ba -mayo? jag ba -yes mayo *tystnad* och jag ba lite halvbrådskande -asså majonäs. på svenska. han ba - oh yes yes. fem minuter senare kommer han med hamburgaredressing i en liten skål. jag ba :( *orkar ej ta fajten* *vill äta min kalla pommes*

min föreläsning börjar 8 idag, känns tveksamt att jag kommer att gå. har ångest som fasen men jag får skylla mig själv för att jag idag (igår torsdag) sov i fem timmar efter skolan.

ps. jag rapade just en ägg-rap och det lät som barney i simpsons enligt iman ds. (iman skrev det här men jag förnekar det inte)

okej kanske dags att sova trots allt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0