tänker på mat

det är FF idag. jag är själv hemma och iman är och sover över hos sin kompis. hoppas han har det skönt på soffan. i för övrigt så är jag jättesnart färdig med intervjun, har titel, ingress och avslut kvar. den här intervjun har tagit aslång tid att skriva, och jag vet nog varför.

när en människa lämnar ut sig själv så mycket som min intervjuperson har gjort så vill man skriva rätt och inte tabba till det med någon felskrivning, felcitat eller något som är fel. allt ska vara RÄTT. man vill ge en rättvis bild av personen och jag är skitnojjig över att inte ha gjort det. formuleringar som jag har gjort har jag funderat extra mycket över, kan dom uppfattas på något annat sätt än det sättet jag vill att de ska uppfattas på? mycket av det som intervjupersonen lämnar ut hamnar inte i intervjun, utan man återger ändå en "kortare" version av det hela, sammanfattar det. den sammanfattningen vill man ändå att läsarna ska uppfatta så som jag uppfattar det, dvs inte få en helt annan bild som dessutom inte överrensstämmer med den bilden av IP som jag som författare har.

okej vet inte vad jag ska göra nu. om jag ska låta den vara som den är och sedan fortsätta med resten imorrn eller slutföra skiten. vet inte heller om jag kommer kunna somna direkt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0