orkar ej med dreamweaver merrrrrrr.

joj kako mi se prdi!!!!!!!!
haj necemo na svedskom.

evo sitter här och funderar på om jag ska gå och sova. i fyra timmar satt jag med en examinationsuppgift som jag övade på. handlar i princip om att man ska lära sig göra egna hemsidor, xhtml, css och annat bajs som jag verkligen tycker är totalt ointressant. det är därför jag aldrig ändrar min bloggdesign. håller mig undan alla koder.

medan jag satt och "pluggade" satt iman med sitt nya playstation och fifa. sedan han köpte den, i söndags, så har han suttit i snitt....åtta timmar om dagen och spelat. jag överdriver inte, och jag klagar inte heller. han är så lugn när han spelar och jag behöver itnte bekymra mig om bråk och dylikt. behöver inte ens tjafsa om internetsladden, bara en sådan sak. så tack ps3grundarna för att ni underlättar mitt liv rent psykiskt.

det trodde jag aldrig att jag skulle säga. i söndags när vi beslöt oss för ett rusta-mediamarkt-ikeabesök, så blev det bara ett MMbesök eftersom iman stod säkert en timma och funderade på om han skulle slå till på spelet. eller spelkonsolen som det nog egentligen heter. därefter var jag AStjurig i säkert tjugo minuter. mina argument var följande:
- iman skulle faila med sin c-uppsats pga för mycket spelande (å andra sidan, VARFÖR bryr jag mig?? jag vet inte riktigt.)
- det kommer gå ut över vårt förhållande pga för mycket spelande (well, än så länge är det bara bra *nöjd tjej*)
- det är för dyrt, mitt råd var att vänta till mellandagsrean och sedan köpa och då skulle även uppsatsen vara avklarad.

ja iaf, tänk vad åsikter kan ändras drastiskt.

efter att han hade köpt spelet och jag hade köpt en ny fön så gick vi till ikea. jag tjurig och iman glad (han försökte nog dölja sin glädje lite för att inte göra mig ännu mer sur). där inne hann vi inte med något som jag hade velat hinna med, men vi hann käka och DÅ blev jag asglad. verkligen gladglad. man behöver bara mata mig när man märker konstiga förändringar i humöret. efter lite pommes och kycklingfile gick vi hemåt. båda glada.

Kommentarer
Postat av: Kriss

Åh det var en fin liten historia!

2009-10-15 @ 19:31:21
URL: http://krisssthlm.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0