ekonomischen freundinen


igår, ca halv 3 på natten, medan jag satt och beställde skor och velade fram och tillbaka (600 spänn liksom för ett par skor som verkligen inte är fotvänliga och framförallt inte vintervänliga, vet inte om dom är vänliga alls, hoppas på att jag kommer se ashet ut att jag ignorerar alla eventuella fotproblem som skulle kunna tänkas dyka upp) så satt iman och räknade igenom våra matkvitton.

hela månaden sparade vi alla kvitton då vi varit och handlat, för att se ungefär hur mycket cash vi slänger på mat. iman är den som hellre lägger pengar på mat, medan jag.....not so much. finns roligare grejer att lägga pengar på (skopping och sånt tex). jag käkar för ca 900 kr i månaden (som högst tror jag), medan iman brukade käka för 2000, enligt honom, eftersom han käkade ute mycket osv. när han sa vad säger du om jag säger 4600? jag ba *magknip* *överväger att avbeställa mina skor*.

när han sedan visade telefonen (miniräknaren på den om ni inte fattade) vågade jag inte kolla men sen ba *kikar mellan fingrarna* och så var det bara 2003 svenska kronor!! vet ni hur LITE det är för att vara typ två pers som käkar varje dag? jag är så stolt över oss!!

hallelujah för lidl.

Kommentarer
Postat av: Mirnesa

halleelujaah för nettooo. ska gå o pussa chefen o säga tack för alla fina skor..det vore inte möjligt utan er haha

2009-10-01 @ 18:02:33
URL: http://fabthings.blogg.se/
Postat av: magzza

HAHA truuuue that! en krona här en krona där och plötsligt har man snygga shoes framför sig :D

2009-10-01 @ 21:57:48
URL: http://missmagzi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0