bjezi kiso s prozora

det blev ingen inspelning, men vi tog oss till söderport. ljuset var inte det bästa och det gick inte att fixa på något sätt även om vi drog in nån liten lampa för att ljusa upp det hela. därför ska jag tillbaka till SP imorgon och filma till inslaget. fokus kommer vara på ägaren (min fd chef) och lite hur han har lyckats så som han har gjort.

det var kul att komma tillbaka. det var första gången sedan jag slutade. tiden har gått snabbt. jag kände samtidigt att jag inte pallade rent psykiskt att gå tillbaka även om jag hade det så jävla kul. tror att det berodde på att jag typ bodde där nästan, jobbade i snitt 9 timmar om dagen, 6 dagar i veckan i två månader. därför behövde jag verkligen en paus för att släppa jobbet helt. och nu satt det fint.

jag och iman fick ta för oss av buffén och sedan gick vi hemåt.

iman parkerade sig i soffan med valenciafotboll och jag fick veta att CJ ska ha konsert i sverige. det är nog så jag kommer komma ihåg den här dagen.

förutom att det är 1a oktober och att jag och iman firar 11 månader tillsammans. kom på det när vi kom hem. haha. iman påstod att han visste om det hela dagen. måste vara lite kritisk; säger man inte då det till sin flickvän som verkar ha glömt? uppenbarligen inte. haha a ja, gör oss inte så mycket. har aldrig förstått mig på folk som firar 2 månder ex. det är ju ett större tillfälle att fira 2 år, för då har man verkligen stått ut med varandra en lång tid.
okej nu ska jag nog fixa mina nejls.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0